Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
koja ti je omiljena ekipa u nhl-u? :D
By flameni
Nookie napisao:hahahahaha,ma daj bre. I de sad da gledam PTI,a on NFL-u i Nhl-u i da ne pricam...
za pti imas podcast za dz preko winampa.nije to to, al daj sta das.
Korisnikov avatar
By Nookie
Ma muka mi je da gledam sve to preko kompa...ne mogu da legnem ko covek ^^

Gotivim Tampu,Detroit i San Jose...a igrac definitivno Zdeno Chara.Mada i Ovechkina gotivim,a pogotovo zbog izbora ribe,posto mi je Marija Kirilenko preslatka ^^
Edit: Da ne zaboravim,i Mike Green mi je veliki gotivac,,,
By flameni
http://www.jamn945.com/articles/trendin ... -11375103/

Neneneneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeedalsteludineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegdevamjepametneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejebeniklececipokusajkvoteraneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezastoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Korisnikov avatar
By Antoine
Nije ti to loše, pomoć Svevišnjeg nikada nije na odmet :D
By flameni
Mislis da je Bilicic igra na tu kartu a?
Da me jebes ako ne napravi od njega nesto korisno, makar mu igrao RB.
Nislije kazu -Od govna pitu ne moz napravis. Ja kazem isto to samo dodajem, osim ako nisi Belicik. :D

edit: :D

Slika
Korisnikov avatar
By Jomer
ajde da pitam ovde Antonia. koja je fora sa bejzbolom ja nikako nemogu da svarim taj sport,NBA,NHL,NFL obozavam ali bejzbol :naughty:
Korisnikov avatar
By Antoine
Jomer napisao:ajde da pitam ovde Antonia. koja je fora sa bejzbolom ja nikako nemogu da svarim taj sport,NBA,NHL,NFL obozavam ali bejzbol :naughty:
Jedini američki sport za koji nikada nisam bio zainteresovan. Odgledao sam nekoliko mečeva, čak i uživo, ljudi su mi objašnjavali pravila, ali me nikada nije privukao. Hokej mi je ok, ali 'bem ti sport kada moram šest puta da gledam usporeni snimak da bih provalio šta se desilo. To je više za Zexa i Nooka mazohiste
Korisnikov avatar
By Zex88
E da Luca dao dva gola,vodili 3-1,da bi na kraju izgubili posle 3 produzetka. :(

P.S. Bejzbol je smece.
  • 1
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 54

Зекс, од Банке долази порука, не од ЦЗ Хахаха,[…]