У следећем колу Бајерн-Реал, који има 3-5 а у последњем играју Звезда-Бајерн.
Звезда, ако добије Бајерн, иде даље.
Најбоље би било да Реал изгуби, то би било баш слатко.
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
“nad svom ovom grdnom mješavinom, opet umna sila toržestvuje” (Njegoš).
Lika napisao:Miller zasluzio povisicuStan,kucu,kurve,sta god treba.. Covicu produzuj!!!
Gale napisao:Nebesa me kažnjavaju jakosecakajućim strimovima.Nemam pojma šta se dešava,rezultat vidim na B92.au gale pa gde ti zivis i kakav ti komp imas, ozbiljno mi nije jasno da ti milioniti put kukas za strim i kvalitet strima
AJMO BRACO UZET AMERE
Zex88 napisao:Jujuju,kakav je igrac Miler.. Mislim najbolji stranac ikada..To nikako. Ono proseravanje za tri i njega i Wilijamsa, kada su se takmičili ko će više da promaši ili uzme teži, nerezonski šut, moglo je skupo da vas košta. Zvezda je imala rezultatsku prednost, koja je ostvarena preko centara. Onda se odustalo od toga, protok lopte i kretnja igrača je stagnirala, pik se igrao sa pola gasa i sve se svodilo na šut iz daljine Milera ili Wilijamsa. Bio je to recept da Himki dobije, jel vas šut iz distance nije služio, dok ste u reketu ostvarivali prednost. Ne znam kako ste dalje dobili, jer nisam dalje gledao. Ali kontam da ako je sad prošlo, ne znači da će drugi put, te treba da se povede računa da se ne upada u taj začarani krug, gde se Miler i Wilijams ispucavaju u nekom uzasobnom takmičenju, ko će da bude meč viner, napad stagnira a protivnik vraća u igru.
sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.
kontrabas napisao:Zex88 napisao:Jujuju,kakav je igrac Miler.. Mislim najbolji stranac ikada..To nikako. Ono proseravanje za tri i njega i Wilijamsa, kada su se takmičili ko će više da promaši ili uzme teži, nerezonski šut, moglo je skupo da vas košta. Zvezda je imala rezultatsku prednost, koja je ostvarena preko centara. Onda se odustalo od toga, protok lopte i kretnja igrača je stagnirala, pik se igrao sa pola gasa i sve se svodilo na šut iz daljine Milera ili Wilijamsa. Bio je to recept da Himki dobije, jel vas šut iz distance nije služio, dok ste u reketu ostvarivali prednost. Ne znam kako ste dalje dobili, jer nisam dalje gledao. Ali kontam da ako je sad prošlo, ne znači da će drugi put, te treba da se povede računa da se ne upada u taj začarani krug, gde se Miler i Wilijams ispucavaju u nekom uzasobnom takmičenju, ko će da bude meč viner, napad stagnira a protivnik vraća u igru.
Kod Milera mi se svidja, kada pegla odbranu. Onda je opasan tuvej igrač. Takodje mi se svidja, kako Tomson pegla odbranu. Ali ona postava Radonjića, Simonović na Rajsa, šta je ono bilo? Neko pomračenje uma. Dugo nisam video tako očigledno lošu trenersku odluku. Srećom, te Rajs to nije mnogo iskoristio. Mislim da je izvukao dva faula i pogodio jednu dvojku, kada je Simonoviću umalo izlomio leđa. Takva odluka nije imala ni neku zamisao u napadu, na primer da Simonović postuje Rajsa i leđima napada koš; takav napad nijednom nije odigran. Još je Rajs Simonoviću lupio i bananu.
sRCE i kOHEZIJA nad parama i individualizmom __ UVEK
2014: Maccabi Tel Aviv; Atletico Madrid
Srbija: Kad te ne j*bu samo živi, već te i mrtvi j*bu.
Srbija: Zemlja vidovitog Dragana, spasitelja košarke.
To worry is to dream in the wrong
direction.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]