- Sre Sep 20, 2023 11:31 am
Ja sam zadovoljna i da uzme bilo koji GS da pretekne tu amaterku što su je izvadili iz naftalina tek sad kad Nole ima 24 
Nego vidim da ta Nadalova izjava u celini nije tako strašna, tj. malo su ga navukli novinari sa pitanjem da li je on frustriran, a u principu je kompliment Novaku za brigu o detaljima i o telu...
) da izbegne citate koji mogu da se izvuku iz konteksta...
Nego vidim da ta Nadalova izjava u celini nije tako strašna, tj. malo su ga navukli novinari sa pitanjem da li je on frustriran, a u principu je kompliment Novaku za brigu o detaljima i o telu...
“I'm not frustrated for a simple reason,” Nadal told Movistar. “I believe that, within my means, I have done everything possible to ensure that things go as smoothly as possible for me.
“Novak could be frustrated because he lives everything more intensely and that's why he's the best.”
“I have been one of the most inactive players on the circuit for many years,” Nadal said. “I've missed four and a half years of Grand Slams. That's what the sport is all about. Djokovic is also more successful because he has had a level of fitness/physique that has allowed him to play more than me.”Mislim, jeste to izgovorio, ali nije baš tako vešt s rečima (ili nije uopšte