Pavac napisao: ↑Ned Okt 17, 2021 2:40 pm
Бρατе, тролујем
Stvarno nema potrebe za tim, Zagorac, koliko god mi se prosle godine ogadio i koliko ga ne volim, ove godine igra na zadovoljavajucem nivou i ima ulogu koja mu prija. Plus je kapiten i iskazuje odredjenu dozu emocija i liderstva.
Sto se tice utakmice u Zagrebu, imali smo za promenu odlicno sutersko vece iza linije 6.75 smo imali 11/23 odnosno nesto manje od 50%, dok je protivnik imao svega 4 pogotka iz isto pokusaja kao mi, u cemu se moze traziti glavni razlog pobede. Pored toga, spustili smo njihove glavne igrace, sem Prkacina na jednocifren poenterski ucinak. Sve u svemu jos jedna utakmica sa padovima i skokovima u igri, sto je karakteristicno za mlad tim, na kraju dosta i ubedljiva pobeda, nismo jos uvek na nekom zavidnom energetskom nivou, mada sam uveren da to Zoc tempira za kasnije faze sezone. Lidej ovog puta 35 minuta, Panter 28, ostalima lepo rasporedjena minutaza, Krucs se vratio u rotaciju, dok se Miletic nije skidao za ovaj mec. Konacno je i Madar odigrao nesto zapazeniju utakmicu, 5 poena sa jednim promasejem iz igre, 2 skoka i 2 asistencije, bez izgubljene lopte za 12 minuta igre.
Ceka nas put u Nemacku, gde u utorak pocinjemo ucesce u Evrokupu protiv Hamburga. Deluje mi da ce tu utakmicu Madar moci mnogo vise da pokaze, kao i da ce Kuruc imati vise prostora i lopte u rukama.
Svakako 4 pobede iz isto toliko utakmica, odlican start sezone, pogotovo sto znamo ko je na klupi i sto se vidi da ima jos dosta prostora za napredovanje, ceka se i taj centar konacno.