Stare teme
By Moneymaker
Kako ga nije sramota...Trebao je platiti što igra u KKP!
Čuj,nije ga prodao Partizan-prodao je on Partizan..Demagogija ala Duško Vujošević..
Dečko je odigrao za sve pare koje mu NISU plaćene a obećane su..
Ali kao što neko reče,toliko smo prokleti i poremećen nam je sistem vrijednosti da onaj ko je zaradio pošteno pare,pa ih još na kraju ne želi,već hoće samo da ode je džukac i loše dete a oni koji uzimaju lopatom,prave razne pizdarije su čarobnjaci,dr.mr i mitska bića :roll:
Ovo mi liči na robovlasnički odnos gdje su igrači Gladijatori pa ako ispune neku zacrtanu kvotu "ubijenih" dobijaju slobodu..A Duško Vujošević je klasični Lanista.
Korisnikov avatar
By Em..
"Pametnom dovoljno" je jedna od mudrosti koja me potpuno razoruza. Ostaje mi jedino da se postaram da mi bude dovoljno i svrstam se u pametne.

Jedna od cestih mudrosti ovog popodneva je i: "znao je da dolazi u klub koji mu nece isplatiti sve zarade". Izuzetna mudrost, tesko je suprotstaviti joj se. Ali da pokusam. Zasto klub jednostavno, kada vec obe strane u obligacionom odnosu znaju da obaveza iz ugovora nece biti ispunjena, ne ponudi manji iznos koji ce moci uredno da isplati? Ah, pa zasto bi to klub radio, kada ce igrac, ako je pravi, oprostiti koliko god je potrebno da braca grobari budu zadovoljni sa Magom na celu, tako da na miru mozemo da furamo taj imidz mucenika - nemamo dovoljno, a eto sampioni smo. Mozda i postoji neki minimum koji mora biti ugovoren, koji meni nije poznat... ali rekoh da je mudrost izuzetna i da cu samo pokusati da joj se suprotstavim.

Na sta mi kao drustvo licimo kada nas pogledas sa distance? Ja svojim prijateljima koji zive po nekim drugim zemljama ne mogu nikako da objasnim da ovde mora da se juri svoja plata/honorar. Ti muceni igraci... otpisuju dugove jer nemaju izbora, ko ce sa nama izaci na kraj, ovako histericnima. Naravno, mi im klicemo jer duboko verujemo u njihovu ljubav prema svetom dresu. Potajno im zameramo sto jos ne dodaju iz svog dzepa za klub kada odu u neku pristojnu ligu i uzmu neke novce, ali ajde sad... Sada je i ovaj muceni Letonac oprostio ove pare, jer sta mu drugo ostaje, ali - nc, nije to dovoljno. Te je pametnom dovoljno da licnuje. Jer, kao sto rekoh, sve sto umemo u zivotu je da klicemo i lincujemo. Jako smo smesni.

Jako volim Partizan, tesko mi pada pomisao da jednoga dana Pionira vise nece biti, ali ako cemo da se svercujemo time sto cemo svojim bezobrazlukom, navalentnoscu pritiskati igrace da oprastaju dugove i vredjati ih ukoliko to ne ucine po nasoj meri - bolje da nas nema. Sto se mene tice, svi treba da dodju da traze svoje novce. I da se jednom uozbiljimo. Da se ne svercujemo u halu, da ne ocekujemo da nam neko igra za dzabe (glumac u pozoristu, sportista na terenu...). Da shvatimo da moramo poceti da placamo racune. Ironija je da Bertu pretezno pljuju oni koji ulaze besplatno u halu.

Nadam se da ovo nije spam, ne razumem se mnogo u to.
Korisnikov avatar
By Drex
Vincent Vega napisao:Drex, brate, ne znam dal' je to zbog Tuarega :D , ali otkucao si apsolutno fenomenalan post! :clap: :clap: :clap:
Tuareg me je samo prolepšao i produžio mi da prostiš ćunu :character-fred: ... Ozlojađenost domaćom košarkom je nešto što se kuva godinama i s vremena na vreme moram da šiknem kao ekspres lonac, da mi bude lakše.

Što bi rekao Džoni, "nema nam pomoći, propasti nećemo".
By strelac
Najlakse u zemlji Srbiji napraviti nekog izdajicom.Mi smo nebeski narod,sve nam je oprosteno.To se zove kad hoces preko leba ,pogace.Nije ispao gospodin,zeleo je da se obezbedi.
Koliko ce izdajica i losih ljudi,biti ovog leta.
Da li su se zapitali da li su iz kluba izdajice,kad ne znaju da reprogramiraju dug.Ne ,to je normalalno,mi smo brend,mi smo KKP.Svoje greske dozivljavaju kao normalne,nesto sto se eto dogodilo,mala nepaznja i onda prosipaju demagogiju,porodica,do granice bola.Svakome nadjemo gresku,vazno je da smo mi uvek u pravu,niko nema razumevanja za nas jadne napacene.Brozove fore i fazoni.

Ovako vise definitvno neide.Tonemo sve dublje,a izlaz ni na vidiku.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Em.. napisao: Ironija je da Bertu pretezno pljuju oni koji ulaze besplatno u halu.
Prva stvar vezano za ovu konstataciju je da ga ne pljujem, ali ga ne gledam istim očima više. Drugo, ja sam redovno u parteru i moju sezonsku sam platio u Humskoj pošteno i cele sezone nosim gle čuda dres KKP sa brojem 44 koji sam kupio na početku sezone kada se nije znalo ni da li će da se vrati na teren do kraja sezone. Nisu svi pljuvači ima nas koje je samo razočarao svojim postupkom i koji ga ne gledamo više istim očima.
Korisnikov avatar
By johnny79
Grobar1971 napisao:
Em.. napisao: Ironija je da Bertu pretezno pljuju oni koji ulaze besplatno u halu.
Prva stvar vezano za ovu konstataciju je da ga ne pljujem, ali ga ne gledam istim očima više. Drugo, ja sam redovno u parteru i moju sezonsku sam platio u Humskoj pošteno i cele sezone nosim gle čuda dres KKP sa brojem 44 koji sam kupio na početku sezone kada se nije znalo ni da li će da se vrati na teren do kraja sezone. Nisu svi pljuvači ima nas koje je samo razočarao svojim postupkom i koji ga ne gledamo više istim očima.
Pridružujem se kolegi u komentaru. Takođe sam neko ko redovno plaća kartu za parter svake godine, mada mislim da ovo nije bitno za priču, ali definitivno Bertansa ne gledam više istim očima. Svaki od igrača može da raskine ugovor sa Partizanom zbog neplaćanja i finansijske situacije koja je svima poznata, pa ipak je Lovernj otišao uz (za košarku) ogromno obeštećenje. :clap: Neću da spominjem da je mogao te pare da uzme za sebe, ovo je ipak jedan od "inteligentnijih" foruma na kojima sam bio do sada. Prosto ne možeš u isti koš Bertu i Žoa!
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Em, Drex, sjajni postovi :clap:

Cela stvar je jako jednostavna, Bertansu je mnogo pala cena nakon povrede, stigla je ponuda kakva je takva je, mi je odbili kao nedovoljnu, Berta ispizdi i raskine ugovor. Ne znam samo koliko bi se ljudi sa svih foruma u njegovoj kozi ponelo drugacije, ja prvi znam da mi se rad za dzabe nikad nije dopadao.
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Vidim dosta se pisalo...I treba da se pise Bogu hvala.

Jos davno imao sam konforotaciju sa pola foruma oko trenera Partizana,kasnije oko mnogih stvari vezanih za njega,njegove medijske nastupe,davljenje BB-a...

Rekose mi tad ovde neki da on i BB omaju odnos otac-sin,a sto tata ne ostavi sina svojim autoritetom,sto ne zadrza Bertu,sto neuzcini nista sem sto i dalje besumucno pljuje po "sinovima"...Nije on samo tata i trener partizana on je sve,i zato i njega pominjem u ovom textu,nije on samo trener.Danilovic ? Danilovic ima svojih privatnih problema,a nikad i nije bio ubedljiv predsednik valjda se krio iza autoriteta trenera partizana,autoriteta koji je napravljen rezultatiima.Tako smo dobili "providnog" predsednika i "mrasavog" trenera a sve to od "strasnog kosarkasa" i "dobrog debelog trenera".Ako pogledate analogiju transformacije dobicete i transformaciju pod Euroligasa do sadasnjeg davljenika.

I sta cemo sad sa pricom o mitskom bicu treneru partizana,o "ma zna on" o "ma on ce sigurno" o svemu i svima koji su pogli glavu pred njegovim brutalnim zaglupljivanjem svih nas i sami tiho sebi rekli "ma on je pametniji,on zna sigurno bolje,on je tamo" Pa jeste tamo je,na zalost tamo je !
Ocekujem da ce sad a to sam vec pisapo pre par meseci da demagoski kaze jer nema gde da ode vise "Ja cu da ostanem,necu da ostavim partizan kad je najteze" ma ostavi nas majstore molim te,spasi nas sebe zaboga.

kriv je neko sto nije igrao za dzabe...Vi svi koji ovde lelemudate o instituciji,izdaji,odanosti,kurcima,palcima..>Pa sto bre rodjaci ne odete u Koka Kolu i kazete "evo mi cemo da radimo dzabe jer ste vi institicija.Necemo da odemo u ambasadu da radimo jer vi ste institucija,radicemo kod vas za dzabe jer volimo Koka-Kolu" ma zajebite me molim vas sa tim pricama tom demagogijom prepisanom od trenera partizana.

Igraci traze pare,oprastaju pare,ako "gladni" ne odigraju dobro onda ih debeli trener uhvati za vrat i davi.Gde su sad oni sa onim recenicama "Ako bi znao da ce moje dete da neko davi ili lupi samar a da ce da ga to proda,ja bih cutao" ne secema se ko taj bese sto je to napisao.Gde su sad oni koji su pricali "dobro maktretira ih,nepolaca ih ali ce da se prodaju dobro" Pa evo su se prodali i sta sad koji kurac,sad nisu trebali ni to ?

Drugari,vi koji lelemudate o instituciji,vama je institucija zabava a igracima je posao ! Pa jel ste vi stvarno mislili da je ta ljubav igrsca besplatana,da je to stvarno tako,pa jak sam zeleo da vas otreznim vi ste se samnom raspravljali,sta je sad,sad je frka sto neko ide po svoje pare.

Za navek da shvatimo trener partizana je doneo kontinuoitet uspeha i tutule,taj kontinuitet se zavrsio,moga je da se zavrsi iz drugih razloga ali se zavrsio njegovom greskom i treba da ode.igraci igraju za pare,neke klubove u kojima zaradjuju vole vise neke manje,ali oni koje vole su kuci,ne na terenu,ne na tribinima,to sto vam pricaju kako vas vole,pricaju vam jer ih cinite boljim,volece i neke druge na drugaciji nacin.

igraci su najbolje sto je partizan imao ove sezone,sve ostalo je za bacati da se vise nikad ne vrati.Igracima kapa dole,nek idu,odigrali su bez para posteno,pozrtvovano,i ova kao ni jedna druga ekipa jeste igrala za sebe i navijace,druge igraju samo za sbe,rekao sam to vec malopre.Batalite se pljuvanja po tim momcima,pljuvanja po igracima koji su partizanu dali mnogo vise od Vas,igracima koji nemaju izgovor da nisu u hali,da su bolesni,da im dolazi riba ili ortak,da nemaju vremena,razlika izmedju njih i nas je samo sto oni ne plate ulaz u halu parama nego znojem,to je jedino sto je razlicito,ocigledno da su zaradjivali od tog ulaska u halu kojliko i svi mi.

Zato postovanje za njih,a sramota za one koji nisu mogli ni da se dostojanstveno rastanu sa igracima koji su stvarno trebali da budu "sinovi" a ne samo folklor u prosjacenju para i siljena patke sa Covicem !

Pozdrav za sve i izvinite za neke ruzne reci ali me razbesni infatilnost koja dovodi do vredjanja igraca koji to nicim nisu zasluzili.
  • 1
  • 1663
  • 1664
  • 1665
  • 1666
  • 1667
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]