Stare teme
Korisnikov avatar
By Ćomi
Slažem se. Dule garant ne zna gde se nalazi od ovog zabadanja noža u leđa (koji je sasvim opravdan!).
Ko zna šta je iza kulisa, možda je na ponudu Galate Berta rekao da želi da ide, ovi ga iskulirali i njemu preselo sve...
Posle ovog Bogdanovog intervjua koji je svima otvorio oči koliko je loše stanje u klubu, nijednom igraču se ne može bilo šta zameriti.
Korisnikov avatar
By Kure
Ха, ха, ха... Алија... Мислим да је то око презимена и и захтевом за већом лопатом било изрежирано.

Контам да је овај инфо око Берте надуван, више потез менаџера да убрза ове наше дебиле... Али ко зна, можда је стварно раскинуо уговор...
Korisnikov avatar
By J.Erving
Lika napisao:
J.Erving napisao:Je l' postoji mogucnost da su na ovaj nacin prebijeni neki dugovi? I tako se pominjala manja suma za njegovu prodaju, a ko zna koliko mu se dugovalo. :think:\

edit:

[tweet][/tweet]

e sad, koliko je i ovo tacno..
Dule ne razmišlja racionalno ako je ovo rekao, ne znam u kojim vremenima on živi. Pa nisu ovi momci Alija Sirotanović da traže veću lopatu! :doh:
Ma ako je jos i ovo tacno, on definitivno vise nije za upotrebu. Neka vide kako da vrate bar vecinu dugova, pa neka se razilaze. Jebes instant rezultate, Partizan treba da krene putem kojim je isla Mega, a picajzle kojima se to ne gleda, neka predju kod "ledjende" u tabor, tamo ce biti mesa makar za sledecu sezonu.
Poslednja izmena od J.Erving u Čet Jul 03, 2014 2:21 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Lika
Jomer napisao:mozda cu ispasti nekorektan, ali bertans je pao u mojim ocima, mogao je lepo da se napravi transfer i da se dogovori o potrazivanjima, izabrao je najgoru mogucu stvar po sve
Ne znamo šta se događalo iza zatvorenih vrata i zato ga ne osuđujem niti mu zamjeram.
Gledaj ovo - nudi se cifra za igrača prema kojem postoji dovoljno veliko dugovanje koje je osnova za raskid ugovora, prema igraču koji ima tešku povredu iza sebe i tu se igraša pokeraša! :doh: :o

Neka je zatražio raskid, dobra šamarčina ;)
Korisnikov avatar
By Grba
Kure, jednostavno dečko je dupetom zatvorio vrata.....nema tu jeli ili nije, ovako je ili onako je...Znači dupetom. E sad što se dupetom vrata ne zatvaraju.....Ali otom, potom......
Korisnikov avatar
By J.Erving
Ma ne moze niko od tih momaka da mi padne u ocima zbog nekog poslovnog poteza, nakon svega sto su dali i pretrpeli za klub. Jos su stranci jbte, pa ko bi uradio to sto su oni radili sve ovo vreme? Ali za sve postoji granica, ne pricamo o ne znam cemu, nego o necijim karijerama, zivotima.
Korisnikov avatar
By MileBL
Isto ce biti sa Vestermanom, jednostavno nedovoljno kvalitetni igraci za prodaju, raskid ugovora je najbolja opcija za obe strane
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Bertans je ispao 0 od coveka. Da mu nije Partizana ne bi niko cuo za njega, a on trazi sisa raskid ugovora. 200 000 su smesni novci za njega, a normalno da nije hteo Partizan da ga proda za te smesne novce.
A ovi sto pricaju da nemaju za hranu nista im ne verujem. Kako Bajkovic kaze prica se da nemamo za stan i hranu, a ja vozim BMW-a i imam koznu jaknu :D

NEKA ODE SVAKO KO BI PRODAO PARTIZAN. Takvi "nezahvalnici " ne trebaju ni da imaju mesta u prvaku Evrope.
Korisnikov avatar
By Lika
Lika napisao:
Jomer napisao:mozda cu ispasti nekorektan, ali bertans je pao u mojim ocima, mogao je lepo da se napravi transfer i da se dogovori o potrazivanjima, izabrao je najgoru mogucu stvar po sve
Ne znamo šta se događalo iza zatvorenih vrata i zato ga ne osuđujem niti mu zamjeram.
Gledaj ovo - nudi se cifra za igrača prema kojem postoji dovoljno veliko dugovanje koje je osnova za raskid ugovora, prema igraču koji ima tešku povredu iza sebe i tu se igraša pokeraša! :doh: :o

Neka je zatražio raskid, dobra šamarčina ;)
Samo da se još nadovežem na ovo, zaboravih dodati da se sada s ovakvim raspletom dolazi i u situaciju da se igraču moraju isplatiti sva dugovanja, a koja su se mogla prebiti transferom za neke manje pare, ali ipak bez gubitka.
Korisnikov avatar
By Jomer
MileBL napisao:Isto ce biti sa Vestermanom, jednostavno nedovoljno kvalitetni igraci za prodaju, raskid ugovora je najbolja opcija za obe strane

a ti si srecan? jer celo jutro prognoziras ovako nesto da ne uzmemo ni dinara, samim tim i nas raspad, svaka ti cast

@Lika ja ga isto ne osudjujem, samo sam razocaran postupkom(nije isto :D ), kao sto is napisao ne znamo sta se desava iza zatvorenih vrata pa da ne ulazim u neke price i nagadjanja :) ;)
  • 1
  • 1657
  • 1658
  • 1659
  • 1660
  • 1661
  • 1709
KK Partizan 2026/27.

Ево и Танасковић званично.. Надам се да ће га Парт[…]