Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ne znam šta se dešava sa Partizanom?Meni je Partizan mnogo bolje posložen od Zvezde,ima kvalitetnije igrače,ali nekako mi to nije to ove sezone..
Gomila ludila i preokreta je doprinela da i dalje imate šansu u Evropi,ali cela sezona do sada je,što kaže Kartmen, nja..

Послато са SM-A725F помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By BogdanB
Smatram da nemamo neke igrače koji imaju mozak i plus sto nikako da se pogodi da se uhvati bolja forma kod nekoliko igrača, ako iskoči jedan, ostalih nema da isprate

Poslato sa FNE-NX9 pomoću Tapatoka

Korisnikov avatar
By MileBL
Previse stranaca i marginalizacija domacih igraca, ukratko ludilo
Jedan od najboljih igraca reprezentacije od ljetos je gurnut u drugo plan namjesto da bude glavni igrac
Korisnikov avatar
By skeske
Dobro, Avramovic je bio dugo povredjen. Medjutim vidi se da zeli da uzme vecu ulogu ali da tu treba promjena hijerarhije da se desi.
Inace, iskusno skretanje sa poraza na Obradovicevoj KZS. Umjesto da se prica o trecem uzastopnom porazu protiv krnjave Zvezde koju pobjedjuje i Alba i Asvel i Cedevita, prica se o tome da li su najveci budzet u istoriji obezbijedili SNS tajkuni ili SNS drzavne firme.
Iskusno
Korisnikov avatar
By Zex88
Valderama napisao:Eto nama Pokuševskog. :mrgreen:
Mislim da mu je bolje da ide u Megu ili neki takav tim do kraja sezone..Nije on spreman za bilo šta ozbiljnije..A iskreno,pitanje je da li će i biti..

Korisnikov avatar
By Zex88
Aleksu da šaljete u reprezentaciju svakog meseca

• 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20