Teme o ostalim sportovima
Korisnikov avatar
By Zex88
Moj povratak na Nfl je bio odlican..Simpatisao sam Baltimor,ali moram da istaknem gresku sudija u poslednjem napadu SF.Medjutim nije bila jedina,ostecen je i Baltimor kad se ponavljao sut,a i faul nad Flakom nije bio registrovan.
Sama utakmica-super.
Korisnikov avatar
By Drex
biće da sam ja jedini koji ne voli previše SB :D .

Reklame, pre game show i half time show uguše mi želju, a obzirom da je noćni termin čovek stvarno treba da se oteli da ostane budan celu noć... Iskreno, meni su veći doživljaj mečevi pri kraju sezone kao i play off, podjednaka je važnost, a deluje mi nekako prirodnije po pitanju samog trajanja. Od 12 do 5 u noć ne provedem budan ni sa devojkom, a kamo li zbog utakmice, jedino kad je jebeni SB.

Ova sezona je jako dobra, posebno play off, stvarno je bilo vrhunskih utakmica. Liga će siugrno profitirati sa novom generacijom kvoterbeka, RG3, Luck i Willson su stvarno superzvezde, a kada tome dodaš još jednu superzvezdu iz prethodne generacije (Newton) i još jednog koji to može postati (Dalton) čini se da je NFL dobio svoje superstarove za narednu deceniju, pošto polako silazi sa scene generacija koja je do sada nosila baklju (Brady, Manning, Vick).

Meni je posebno drago što su do završnice došle ekipe u kojima QB-evi nisu prve zvezde, da se malo razbije ta fama. Drago mi je i zbog Adriana Pitersona.

Što se tiče naredne sezone, najsigurnije opklade su Patsi i 49ersi. Beličik će ponovo nekom alhemijom osvežiti ekipu, Brejdi još može vući, a ako Gronk bude zdrav, eto njih ponovo jako blizu Superboula. S druge strane, 49ersi imaju stabilno jezgro, Kapernik će biti još sigurniji nakon jedne sezone, a odbrana ne bi trebala pretrpeti neke promene.

Od ostalih, očekujem konstantan napredak Redskinsa, a mislim da je došlo vreme i da Njuton konačno povuče Pantere u plej of. Baltimor bi mogao doživeti veliki pad, teško će im biti naredne sezone. Ipak, teško je bilo šta predvideti pre free agencya, dosta dobrih igrača je u ponudi.
By sasa 076
Vidi ako se pod uspehom kod patsa podrazumeva isključivo osvajanje SB, onda su zadnjih 5-6 godina neuspešne posle 2 poraza od N:G i dobrih igara u regularnom delu sezone svih ovih godina ali njima uvek nesto fali da uzmu titulu ,niti ja vidim tu krv u očima Brejdija kao ranije bez nekih pojačanja neće Patsi videti SB u Brejdijevoj NE je jedna ekipa u regularnom delu ali kad dodje p.o to je nešto drugo , a za SF se slazem imaju mladost na ključnim pozicijama i sa iskustvom oni ce sigurno uzeti SB u narednim godinama, ebi ga Baltimor je mogao da ispadne od denvera ali u par sekundi oni su se iščupali i apsolutno zaslužili titulu borili su se svaka im čast
By skeva
Moze li jedno glupo pitanje? :D Ima li i jedan crni kvoterbek u NFL?
Korisnikov avatar
By Antoine
skeva napisao:Moze li jedno glupo pitanje? :D Ima li i jedan crni kvoterbek u NFL?
Nekoliko. Eto prvo Vick o kojem sam pisao u prethodnom postu, pa nova generacija superstarova Newton, Wilson, RG3, Kaepernick (nije baš Wesley Snipes crn, ali je afro), zatim David Garrad, Vince Young, Tavaris Jackson... I ranije je bilo dobrih crnih qb-ova: Dante Culpepper, Steve McNair, Donovan McNabb, Randall Cunningham, Warren Moon, Jeff Blake... i ne takvih zvezda poput Kordell Stewarta, Akili Smitha, Aaron Brooksa, Vince Younga i jedne od najvećih prevara NFL-a Jamarcusa Russella.
By skeva
Jest da slabo pratim americki fudbal, ali opet, zacudilo me je sto nikad nisam vidio crnog kvoterbeka. Znaci, vjerovatno mi je promaklo :)
Korisnikov avatar
By Drex
ja mislim da se rasna segragacija u Americi najduže zadržala po pitanju kvoterbeka u fudbalskim timovima :lol:

Kontam da i danas mnogi misle da kvoterbek mora biti belac, i ne samo to, mora biti lep, u najmanju ruku oku prijatan momak :mrgreen: . Jbga, Holivud ne laže :whistle: , kada se selektiraju pozicije za školski tim, kvoterbek mora da bude taj koji će masovno da plodi bogate i lepuškaste devojčice.

Čak i kada ostari, crte lica moraju da variraju između Berta Rejnoldsa i Denisa Kvejda. Btw, ko god svraća na ovu temu, "Any given sundey" je OBAVEZNO OBRAZOVANJE. Još da su nrp. stavili Šarliz Teron umesto uber iritantne Kameron Dijaz, bio bi to savršen film.
Korisnikov avatar
By Antoine
Drex napisao: Kontam da i danas mnogi misle da kvoterbek mora biti belac, i ne samo to, mora biti lep, u najmanju ruku oku prijatan momak :mrgreen: .
Kapiram, ovo se odnosi na flamenog i njegovo obožavanje lika i dela Brady-ja
  • 1
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 54

Зекс, од Банке долази порука, не од ЦЗ Хахаха,[…]