Stare teme
Korisnikov avatar
By hurricane
Pa valjda je cilj svakog trenera da što više napreduje profesionalno. Da bude trener Reala, Barselone, Panatenaikosa... A ne da mu Zvezda bude plafon. To bi bilo isto ka kad bi Guduriću jedina želja bila da zaigra u CZ, zaigro je i sad je sad je ispunio sve planove.
Korisnikov avatar
By Zex88
A što da mu ne bude? Gde je ljubav prema klubu?

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Mikoni
Ja sam razmisljao da li bi radonjic trebalo da podnese ostavku (igra je ocajna od pocetka sezone, pojacanja jako losa), ali je pitanje koji bi ozbiljan trener prihvatio da ne bude sef svoje ekipe.

Čović je sigurno težak saradnik i siguran sam da se dosta petlja i u stručni deo. Ja sam prilično siguran da ova pojačanja, uključujući i Markusa, nisu po Radonjićevom ukusu.

Ali nikako mi ne ide u glavu šta rade s Rebićem. Pa on nema šanse da bude ni kao Marinović.ma ni Vukašin Aleksić. Gledam ga otkad je dobio minutažu...čovek može pogoditi kad je sam i to je sve. Jebem li ga...bolje nekog jakog da su našli, bar odbranu da igra i prenosi loptu dok Jović i Markus ne igraju..
Korisnikov avatar
By MileBL
Rebic je Raskovicev igrac a preko njega je ljetos prodan Kalinic i raskinut ugovor sa Blazicem, tako da mene nimalo ne bi cudilo da nam je Rebic prosto uvaljen da bude jos uvjek tu zbog stvari koje sam vec naveo.
Takodje je Simanic Raskovicev, a sa njim je poterebno potpisati profesionalni ugovor.
Recimo Guduric je bio u FMP dok ga je zastupao Zoran Savic, odkad je presao kod Miska potpisuje novi ugovor i prelazi u prvi tim.
Korisnikov avatar
By hurricane
Upravo tako. Rade se razne kombinacije sa menadžerima. Pravog skautinga nema, Radonji kažu otvori sajt Beobasketa pa biraj pojačanja, a od onog što on izabere možda mu dovedu samo jednoga, a ostalo biraju gazda i Miško. Sve se bojim da je Štimac njegov izbor.
Tako da ne treba se čuditi kad dug za koji godinu bude osmocifren u evropskoj valuti.
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]