Stare teme
By DonBrodka
Karaburac napisao:
DonBrodka napisao:A sto se tice ovog tima, dajem Vam puno pravo da me pljujete, niko od mladih igrača neće postati igrac u rangu naših prethodnih zvezda, Bogdanovica, Veselog, niti imati slicnu karijeru, Vanja je prošle godine imao priliku da se iskaze, nije pokazao za mene NISTA...

Sent from my iPhone using Tapatalk
a ko je pa rekao da hoce?
Znači pali smo na nivo osrednjeg tima sa dometom za sredinu tabele i grcevitu borbu za Jadran.... Jedino se uzdam u trenera, koji je prošle godine preporodio tim, a imao je jednog raspoloženog stranca, videcemo kako je pogodjeno ove godine...

Korisnikov avatar
By Karaburac
Nismo... Ako smo prosle sezone bili peti, ove cemo biti bolji. Da li cemo biti sampioni, tesko, da li cemo izgledati bolje nego prosle godine, sigurno.
By DonBrodka
Karaburac napisao:Nismo... Ako smo prosle sezone bili peti, ove cemo biti bolji. Da li cemo biti sampioni, tesko, da li cemo izgledati bolje nego prosle godine, sigurno.
Iz tvojih usta u božije uši, ali stvarno se od sedamdesetih godina teško privikavam na to, i Partizan ne bi trebalo da se zadovoljava borbom za prvih pet, jedino borbom za titulu, sada bi nam jedan Kića dobro dosao u upravi kao pocetkom devedesetih...

Korisnikov avatar
By bokibb
Ove godine nam je 4to jesto maximum i to ne zato što smo mi dobri nego je liga u rasulu... CZV, BUD i CED su za nas sa ovakvim projekcijama ekipe naše/jihovih prevelik zalogaj. Jasno mi je da će kompletne pripreme donijeti rezultat kao i Džiletov rad, ali to može do jedne granice, a bojim se da će ove 3 navedene ekipe biti iznad te naše "granice".

Od ostatka ABA cirkusa (ko god bude ga igrao) realno nema ko da nas omete (Mega mislim da neće moći ove godine da ponovi rezultat od prošle), Cibona takodje na sličnom nivou kao prošle godine, MZT takodje, par klubova relativno stabilni na sredini tabele (Krka, Igokea-možda) ostalo borba za opstanak....
Korisnikov avatar
By djokonda
Ne bih se baš kladio da je ovaj sastav Partizana jači od Mege...jedino ako smo uboli sa strancima pa da oni ubijaju, ostalo...više vrednujem širinu rostera koju ima Mega nego Partizan.
Korisnikov avatar
By bokibb
djokonda napisao:Ne bih se baš kladio da je ovaj sastav Partizana jači od Mege...jedino ako smo uboli sa strancima pa da oni ubijaju, ostalo...više vrednujem širinu rostera koju ima Mega nego Partizan.
Kontam da kada nije prevelika razlika u kvalitetu ekipa da Džile može biti taj presudni faktor protiv Miloje. Mada, Miloje izrasta u ozbiljnog trenera... tako da si možda i u pravu....
Korisnikov avatar
By Poska
@Богдан, нисам мислио на Џикића, већ на овог кондиционог, јер је он у репрезентацији, и он се враћа тек када се заврши Рио. За њега сам чуо доста добрих ствари, био је и на специјализацији у Америци и сигурно није случајно у нашој репрезентацији, и тамо су играчи баш хвалили стручни штаб како им је после тешке сезоне баш добро направио тренинге и период одмора, тако да и ту вероватно има неког његовог удела. Неће бити ту за почетак припрема, неких 7-12 дана(у зависности када нам почну исте), али ће се сигурно радити по његовом програму.

@Карабу, и ја бих се одрекао Андрића, колико чујем он ништа није скинуо килажу. Што се тиче остатка на позицији 3, Врабац је радио током лета солидно, а овај Робинсон, код њега је проблем што је пре неког времена кидао лигаменте, е сада, он се вратио, одиграо мислим целу сезону, видео сам му статистику, пуни све колоне, делује као тимски играч, није му кош најважнији, надам се да није много изгубио на експлозивности. Видео сам да је и он већ увелико почео припреме, није запуштен свакако, али ми делује као велики цар, тамо на твитеру само ретвитује нешто за нас, распитује се свашта, делује као неко ко ће у доброј атмосфери да игра још боље.

Џикић доводи оно што је у складу са могућностима клуба, мислим на новац наравно, и ја сам хтео Вајта, сигурно да је бољи од овог Робинсона, али нисмо имали новца, тј стигла му је и боља понуда. Не сумњам да ће изабрати најбоље у тим нашим могућностима. Полако са процењивањем јачине овог тима, ово је сада његов тим, он га бира, није наслеђен. Очигледно је да је њему веома битно да тим прође припреме заједно, да се створи добра хемија и да се сви упознају(видели смо прошле године да их је доста пута водио на вечере заједничке и остало), али и да се спреме добро за сезону, да од старта крену са добрим играма, да нема запуштених играча.
By DonBrodka
Karaburac napisao:i sta bi on uradio da popravi stanje?
Mislio sam figurativno na Kićanovića i na njegov efekat kada nas je sa svojom organizacijom odveo na krov Evrope...

By Jo.
Ovako mi izgleda roster...

1. Hačer, Ratkovica, neki klinac
2. Marinkovic, Rakicevic, Jovanovic
3. RobinZon, Vrabac, Andrić
4. Birčevic, Majstorovic, Tanaskovic
5. Amer, Luković, Koprivica

Naravno, treba sacekati Novicu... ako ostane... onda bez amera na 5...

Takodje, Rakicevic je upitan? ... pa moze biti iznenadjenje RobinZon na 2, a neki amer na 3...

Sta je sa Pavlovicem...? Jel negde potpisao...
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 178

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]