Stare teme
Korisnikov avatar
By Heisenberg
familija napisao:@heisenberg
Koji je kos neregularan i zasto?

EDIT:
Mislis na sat koji je stajao nekih 2-3 sekunde?
Jebiga, sudije to tesko u igri da primete, mora neko sa zapisnickog stola da reaguje..
Da je 2-3 sekunde pa ajde,izbroj koliko je stajao na 10s,s racunaj i videces da bi vreme vec poodavno isteklo da nije bilo te greske,a poslednji kos je dat u tom neregularnom periodu!
Korisnikov avatar
By rudonja
Group E
CSKA Moscow 4 0
Real Madrid 4 0
Anadolu Efes 3 1
Panathinaikos Athens 3 1
Zalgiris Kaunas 1 3
Unicaja Malaga 1 3
Brose Baskets Bamberg 0 4
Alba Berlin 0 4

Group F
Caja Laboral 4 0
Montepaschi Siena 4 0
BC Khimki MR 3 1
Barcelona Regal 3 1
Olympiacos Piraeus
Maccabi Electra
Besiktas JK Istanbul
Fenerbahce Ulker Istanbul
Korisnikov avatar
By Mikoni
MileBL napisao:Od kad je Tabak dosao u Kahu Nemanja konstantno gubi minutazu u odnosu na Milka Bjelicu
Mislim da je 20-ak minuta taman. Sinoc je igrao 16, a ja sam iskreno stekao utisak da ga odmara malo. 30-35 minuta je bilo previse, bio bi izmrcvaren do leta, a i mislim da su tad imali problema s povredama..
Korisnikov avatar
By familija
rudonja napisao:Ovaj sistem EL je mnogo bolji od starog jer ce u njemu sigurno najbolji proci dalje.

FIBA pod hitno mora da ubaci 12 min po cetvrtini i da jos jednom pomeri trojku.
Varas se... To njima treba... Bogati i bogati samo oni mogu da budu privilegovani i da prodju dalje i samo oni da igraju sto vise medju sobom i samo oni da dele kolac na pola a one siromasnije gurnuti jos vise u kanal da ne mogu ni da primirisu ni ni necem lepom a ni parama... Tako su uradili u fudbalu, pa se stvara sve veci jaz a tako i sada u kosarci... Nekad su slabije zemlje tj ekupe iz tih zemalja i mogle da uzmu neku titulu FK (Zvezda, Steaua) KK (Partizan, Limoz, Zalgiris) ...Danas je to prosto nemoguca misija... Nezamislivo... Kao sto vecina strucnjaka govori i ja se slazem sa njima da ce teziti da naprave neki zatvoren sistem tipa NBA...gde mi necemo moci ni da privirimo... A ja sam ubedjen da ga i naprave da ce se jednog dana srusiti tj da ce doci do strmoglavog pada i finansijskog kraha...
Korisnikov avatar
By Peja
familija napisao:
rudonja napisao:Ovaj sistem EL je mnogo bolji od starog jer ce u njemu sigurno najbolji proci dalje.

Varas se... To njima treba... Bogati i bogati samo oni mogu da budu privilegovani i da prodju dalje i samo oni da igraju sto vise medju sobom i samo oni da dele kolac na pola a one siromasnije gurnuti jos vise u kanal da ne mogu ni da primirisu ni ni necem lepom a ni parama... Tako su uradili u fudbalu, pa se stvara sve veci jaz a tako i sada u kosarci... Nekad su slabije zemlje tj ekupe iz tih zemalja i mogle da uzmu neku titulu FK (Zvezda, Steaua) KK (Partizan, Limoz, Zalgiris) ...Danas je to prosto nemoguca misija... Nezamislivo... Kao sto vecina strucnjaka govori i ja se slazem sa njima da ce teziti da naprave neki zatvoren sistem tipa NBA...gde mi necemo moci ni da privirimo... A ja sam ubedjen da ga i naprave da ce se jednog dana srusiti tj da ce doci do strmoglavog pada i finansijskog kraha...
u potpunosti se slazem
za par godina ce svakom klubu sa jadrana biti uspeh ulazak u el
Korisnikov avatar
By Peja
MileBL napisao:Od kad je Tabak dosao u Kahu Nemanja konstantno gubi minutazu u odnosu na Milka Bjelicu
istina, ali se to prikriva njegovim ucincima pa izgleda kao da ima dosta veliku ulogu
Korisnikov avatar
By Zex88
Koliko ja pratim Kahu,Tabak ima dve petorke.Nemanja je predvodnik druge.Nesto kao Harden u Oklahomi prosle godine.
Korisnikov avatar
By Peja
pa da on ima manju minutazu, ali jebi ga ako uspe da sutne 9 trojki za 16 minuta moze se reci ili da je bezobrazan ili da ima poverenje trenera
Korisnikov avatar
By zola
familija napisao:

Familija, sto se tice fudbala, mislim da je ovakav sistem Lige sampiona savrsen u svakom pogledu. I sa finansijske i sa takmicarske strane. To sto Zvezda danas ne moze da uzme titulu prvaka Evrope nije nicija tudja krivica, vec nasa sama, sto nam se drzava i ona stara liga raspala. Dok su se u poslednjih 20 godina neki klubovi poput Mancestera, Arsenala, Barselone, Reala globalizovali po Aziji, Americi, mi smo se urusavali. Verujem i da je Zvezda u fudbalu, mozda cak i Partizan (mada tesko), da nije doslo do sankcija mogla da postane makar donekle globalni brend, ako nista ono barem medju nasom dijasporom i da zaradjuje dobre pare praveci turneje po Americi, Australiji. Plus da budu redovni ucesnici LS i da zaradjuju milione samo od ucesca. Siguran sam da bi Zvezda i Partizan bili konkurentni u LS, bar na nivou Porta

Rudonja, sto se tice formata Evrolige, mislim da bi Evroliga trebala da se prosiri na 32 kluba. Taman u Evrokupu ima jedno 7-8 ekipa koje imaju kvalitet da igraju Evroligu. Jos jedno mesto za Ruse, Turke, Francuze, Nemce, jedno mesto za sampione Ukrajne, Belgije, Ceske, Engleske (da im se da podstrek). Ili da se uvedu kvalifikacije za malo vise mesta i da malo vise zemalja ucestvuje u tim kvalifikacijama nego sto je sada slucaj. 4 grupe po 8 ekipe, a top 16 da bude 4 grupe po 4 ekipe
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 102
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]

Ја исто волим да погледам те турнире,поготово јер […]

KK Crvena Zvezda 26/27

По мојем мишљењу тренер треба бити способан да одр[…]