Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88

Zahvalio se Lendejl na saradnji..

Poslato sa SNE-LX1 uz pomoć Tapatoka

By milanezija

Isplatili smo mu ugovor. Znam da je ideja bila da produzi ugovor i da mu se pojaca obestecenje. Mislim da se nece bas naigrati u Zalgirisu zbog mekanosti al ajde

By Gira PFC

Čini mi se da je najveći problem u ovoj priči oko Lendejla što taj odlazak nije planiran, bar ne u ovom trenutku. On je uvršten u ekipu za KLS Super ligu i verujem da je stručni štab najozbiljnije računao na njega. U međuvremenu se povredio, iskrsle su ove priče o odlasku, Žalgiris i sad je to verovatno manje-više gotova stvar. Ostoja još nije potvrdio njegov odlazak, sigurno će "pasti" neko obeštećenje, ali od njegovog povratka u KKP očugledno nema ništa.
Bez njega, ali i Sija, mislim da teško možemo do titule u domaćem prvenstvu, a baš bih voleo da me momci demantuju. Ta titula bi potencijalno bila još jedan sportski "argument" za dobijanje vanredne pozivnice za Evroligu. Mada realno gledano, tamo nisu najbitniji sportski rezultati, već novac, potencijalno tržište i slične stvari. :(

Korisnikov avatar
By Zex88
MileBL napisao:
BogdanB napisao:

Samo je potrebno sve više verovati limaru

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Limaru mozes bez problema vjerovati, izgleda da vas Loncar busi
https://www.maxbetsport.rs/saznajemo-za ... de-120874/

Jedna adekvatna :D
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=j0p5k6T23eE[/bbvideo]

Korisnikov avatar
By BogdanB

Ja sam cuo price da je treci mec prodat. Ne u smislu da je stvarno prodat za novac, ali onakvo rasulo kod nas nije normalno.
Stvarno me ne bi cudilo nista. Loncar moze da ga pusi

Poslato sa HUAWEI VNS-L31 uz pomoć Tapatoka

Korisnikov avatar
By Zex88

Mi smo poslednja 4 meca kod kuce u PO dobili sa prosecno 30 razlike.. Sutirali smo kao nezdravi kuci.. Moguce da je bilo problema,ali nisam siguran da bi rezultat bio nesto drugaciji da je i sve bilo ok..

• 1
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 166

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]