Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Mile mnogo se gubi po meni, prvo novac, pa vreme da se prilagodi, pa rizik da se opet ne promasi u proceni igraca, pa jos milion stvari a za ovog imam utisak da ce proigrati, tacnije mislim da ce uskoro jedan mec da ga prokenja, a nama su sad najbitniji mecevi, bar za top 16..evo recimo mozda izreseta strazbur

Nece nama ni trebati mnogo ball handllera, dolaskom MArkusa se mnogo menja, u napadu ce on biti jedini skoro kreator, vrtecemo neprestano pik posto imamo dva dobra centra i dva dobra pik pleja, ostajace prostora za sutere, Simona LAzica Gudura i Tompson

Na sve to imas i Milera koji moze improvizovati kad nas skautiraju protivnic
Korisnikov avatar
By Zex88
Ja imam problem sa Tompsonom sto je cka. Jos mi je u glavi njegova izjava da ga je ubila trema protiv Mege u prvom kolu.. O onom bacanju lopte u 5 red tribina protiv Bajerna na 2 min pre kraja necu ni da govorim..
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Tomson napada prodorom, ali se često zabije, nije baš neko ko može u trenu izmislliti asistenciju, sve je to plod što ga šut ne ide, mada ga je za nijansu krenuo nabolje. Meni je drago što ostaje. Dolaskom debelog naduvanog™ imaće i on više šuteva, više prostora.
Ne vidim što je Simonovićem produžen ugovor, ali ajd neka ga, kad je već tako, odigraće s vremena na vrijeme dobro, sad je u šuterskoj formi.

MW, Jović. Rebron
Lazić, Gudurić
Tomson
Dangubić, Simon
Tejić, Miler
Štimac i Cribes.

Cijenim da Simanić i Nastić neće biti u ekipi, Luka kad se vrati, vjerovatno Rebron otpada, a možda i sad otpadne zarad nekog od dvojica Boriša, Stefan.
Korisnikov avatar
By Poska
https://twitter.com/Breza89/status/667320639154429952
Korisnikov avatar
By Zex88
Danas je dan D.. Sa pobedom se top 16 smesi.. Sa porazom,kuku ocu,kuku majci.. Ajde Simone,opravdaj ugovor,natrpaj ko nikog do sada..
Korisnikov avatar
By The Answer
Veceras i sutra cemo ili citati po internetima uzdizanje u nebesa i pravljenje heroja od igraca ili cemo citati najgora pljuvanja trenera i igraca, onako kako samo cigansture znaju, sta ce biti od ta dva saznacemo uskoro, stay tuned.
Korisnikov avatar
By Lepus
The Answer napisao:Veceras i sutra cemo ili citati po internetima uzdizanje u nebesa i pravljenje heroja od igraca ili cemo citati najgora pljuvanja trenera i igraca, onako kako samo cigansture znaju, sta ce biti od ta dva saznacemo uskoro, stay tuned.
+1
Korisnikov avatar
By Peja
The Answer napisao:Veceras i sutra cemo ili citati po internetima uzdizanje u nebesa i pravljenje heroja od igraca ili cemo citati najgora pljuvanja trenera i igraca, onako kako samo cigansture znaju, sta ce biti od ta dva saznacemo uskoro, stay tuned.
i najvaznija stvar, sve zavisi od njih samih, ako hoce da ih hvalimo nek pobede :D
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]