Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Nookie
MILOS OBILIC napisao:
ULTRA KOŠARKA napisao:MO, šta je tebi ? Što bi igrao lošije ? I njemu je cilj da ode za velike pare negdje, možda drito u NBA.
Dodje mesec dana i ubacuje po 15 poena i dobije ugovor,a posle toga ne moze bazen da pogodi.
Roster se pravi na pocetku sezone.
A sledeca sezona ga ne zanima???
Znaci dodje,objasni mesec dana i posle mrsi muda...a sledece godine ce ga uzeti neki tim zbog dobrih tetovaza
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Ja uopste nisam komentarisao ovog Cedevitinog igraca nego uopste Miletovu da nasi klubovi treba da dovedu Amere na mesec dana.
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
horog napisao:Solnok-Cibona 63:64, serija Cibone u poslednja 2 minuta od 9:0
Odgledao sam kraj. Cibosi se radovali kao da su osvojili prsten.
Korisnikov avatar
By Gaja
Vincent Vega napisao:
horog napisao:Solnok-Cibona 63:64, serija Cibone u poslednja 2 minuta od 9:0
Odgledao sam kraj. Cibosi se radovali kao da su osvojili prsten.
Pa sa onakim timom da dobijes Solnok gde su mnogo jaci padali i jeste za radovanje.Cibosi na veliko iznenadjenje ne popustaju,ali pitanje dokle ce Saric moci da ih nosi,a verujem da ce izgurati odlicno do kraja jer su ispali iz EC i imaju dovoljno vremena za odmor.
Korisnikov avatar
By Kure
Искрено, по Солноку се изгледа није попишао само онај који није имао довољно муда да покуша, ми смо једни од тих... Свака част Цибосима, у каквим условима и са каквим тимом играју волео бих да се пласирају на ФФ...
Korisnikov avatar
By Gaja
Kure napisao:Искрено, по Солноку се изгледа није попишао само онај који није имао довољно муда да покуша, ми смо једни од тих... Свака част Цибосима, у каквим условима и са каквим тимом играју волео бих да се пласирају на ФФ...
Voleo bih i ja ali da nama to ne skodi...U svakom slucaju zasluzuju maksimalni respekt.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Kure napisao:Искрено, по Солноку се изгледа није попишао само онај који није имао довољно муда да покуша, ми смо једни од тих... Свака част Цибосима, у каквим условима и са каквим тимом играју волео бих да се пласирају на ФФ...
Voleo bih da budu 10
Korisnikov avatar
By Nookie
voleo bi i ja da odu na f4 i da se tamo sastanu sa nama :D
svaka im cast i za ove dve pobede :clap: :clap:
  • 1
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]