Stare teme
Korisnikov avatar
By ko sam ja?
Ja ne znam o cemu ovi komentatori na sportklubu pricaju, ali Partizan nije bolje mogao proci. Ako ne prodjemo Budiveljnik i Nanter ja prestajem da pratim kosarku. Jos kada se setimo i Fenerbahce kako je igrao prosle sezone u drugoj fazi, grupa je nikad laksa. A CSKA i Barsa su nam duznici od prosle sezone, i barem jednu cemo kuci dobiti. Sto se Zvezde tice, neka prime moje saucesce...
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
jes stvarno kako je pocelo,odlicno smo se udali...zvezda je jebala jeza u ledja,coki je predosetio pa delio dresove danas da umiri narod,da ne umre od stresa :) ti kvalifikanti su najgori
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Mi ćemo imati minimum 4 pobede ove sezone, a kosijama je maksimum 2 posto ce kvalifikant biti Himki :D
Korisnikov avatar
By Kure
Kvalifikanti su:
Banvit
Lietuvos rytas
EWE Baskets Oldenburg
Telenet Oostende
ČEZ Nymburk
VEF Rīga
Khimki WC
Cimberio Varese WC

Nači, Himki, Banvit, Vareze ili Lietuvos... Mila mati...
By strelac
Grobar1971 napisao:Mi ćemo imati minimum 4 pobede ove sezone, a kosijama je maksimum 2 posto ce kvalifikant biti Himki :D
Ako bude Himki,onda ide rokada.nemogu dva kluba iz iste iste zemlje i Bajern ide kod njih a Himki u C grupu.
Korisnikov avatar
By Grobar1971
Наш Партизан ће бити у групи А са Барселоном, ЦСКА-ом, Фенербахчеом, Будивељником и Нантером... Поново смо добили најтежу групу, као и увек, али новац губи вредност у Пиониру, нека се они плаше нас!

Jedan lep status sa FB
Korisnikov avatar
By Kure
strelac napisao:
Grobar1971 napisao:Mi ćemo imati minimum 4 pobede ove sezone, a kosijama je maksimum 2 posto ce kvalifikant biti Himki :D
Ako bude Himki,onda ide rokada.nemogu dva kluba iz iste iste zemlje i Bajern ide kod njih a Himki u C grupu.
Nisam siguran... I ovako je žreb bio polu-dirigovan, sa dodatnim štelovanjima bi postalo besmisleno...
  • 1
  • 1418
  • 1419
  • 1420
  • 1421
  • 1422

На основу чега је нама пласман на ф4 примаран циљ […]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]