Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Sprdam se, znam da se nece dobiti neke pare za njega, ali opet kanuce neki dinar, dobicete i od sponzora sigurno, vi generalno ne kupujete skupe igrace, tako da ce biti dovoljno.
By strelac
Sto se tice igraca koji su nam u planu,to nema sanse da iscuri.prosle godinee su curele informacije,Braun i ostali.Ove godine moze samo da se nagadja oko pojacanja.Po sistemu kako smo radili do sada i po onome sta bi nam bilo dobro i jeftino.

izbor igraca ce biti takav da ce da ugh Dule izvuce iz naftalina.
By strelac
Sledece godine ide Leo i Lavrenj.Pretpostvljam da ce da se dovedu igraci koji ce da ih naslede.
Musliju isto istice ugovor,ali tu su Milutinov i Gagic.
Dva igrca sigurno dolaze kao zamene prvoj dvojici.I 2 trojke.Jedna trojka je sigurno kombo igrac na 3-4.
Korisnikov avatar
By Joomla10
strelac napisao:Sledece godine ide Leo i Lavrenj.Pretpostvljam da ce da se dovedu igraci koji ce da ih naslede.
Dva igrca sigurno dolaze kao zamene prvoj dvojici.I 2 trojke.Jedna trojka je sigurno kombo igrac na 3-4.
Slazem se sa tobom, ali mi onda nikako nije logicno da dovodimo Tepica. Zaista sem Vase i Miljena ne znam ko bi to mogao biti, a verujem da nemamo sanse da dovedemo nekog od ove dvojice...
Korisnikov avatar
By Jomer
strelac napisao:Sledece godine ide Leo i Lavrenj.Pretpostvljam da ce da se dovedu igraci koji ce da ih naslede.
ja se nadam dobrim sezonama i da cemo na Vestermanu,Zofriju,Bertansu inkasirati 2mil, sto bi resilo sve nase muuke :D
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
Meni npr. deluje realno da se Nenad vrati kod nas na mesto drugog pleja, uz obecanje da ce u sezoni 2014/15. biti prvi plej (kad se proda Leo)
Videcemo, mačija je trka do pojate.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Yopitsch-Kurz napisao:Meni npr. deluje realno da se Nenad vrati kod nas na mesto drugog pleja, uz obecanje da ce u sezoni 2014/15. biti prvi plej (kad se proda Leo)
Hoce,ali prvo da date sta dugujete Zvezdi za njega
Korisnikov avatar
By Yopitsch-Kurz
MILOS OBILIC napisao:
Yopitsch-Kurz napisao:Meni npr. deluje realno da se Nenad vrati kod nas na mesto drugog pleja, uz obecanje da ce u sezoni 2014/15. biti prvi plej (kad se proda Leo)
Mislis FMP-u koji koristi ime i grb zamrznute Crvene Zvezde?
To je cak i za mene i Galeta teska pravna zavrzlama, moj Kobilicu.
Korisnikov avatar
By Lika
MILOS OBILIC napisao:
Zvezda je u stečaju, kako brate da platimo? :D
  • 1
  • 1399
  • 1400
  • 1401
  • 1402
  • 1403
  • 1422
Svaštara

Iskreno mnogo mi je teško palo ovo juče kad[…]