Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Ne znam sta bih napisao?! Vrhunska partija ..

Fenomenalne partije svih igraca, posebno onih koje "ne mirisem". Svaka cast.

Posebno likovanje zbog Rebica. :-)
Korisnikov avatar
By Zex88
https://twitter.com/MareRedStar/status/664921208308244481
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Hvala Bogu konacno smo pobedili nekoga. U prvom delu centri odlicni, a u drugom Miler, Rebic pa onda na kraju Simonovic KOJI JE UKRAO POBEDU U SRED MINHENA :D.
Simonovicu bih produzio ugovor. Mora decko da igra od prve cetvrtine, a ne da udje kao 3 izmena na svojoj poziciji i to kada je ekipa u skripcu. Ume da pogodi trojku, igra dobru odbranu, moze da igra 15 minuta po utakmici.
Sada moramo da odigramo dobar mec i da pobedimo Francuze da ne bismo jurili neko iznenadjenje protiv favorita. Bice zajebano tamo, mozda i tezi mec i njema ce ta utakmica biti od velikog znacaja, ali moramo pobediti.
Korisnikov avatar
By micky
Zex88 napisao:
Najjače mi je što ovi naši skauti ne vide da nam nedostaje skok,da nam je obruč nezaštićen..A ne,dobar je Štime..Naš je i bori se..
Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
[GRINNING FACE WITH SMILING EYES]
Korisnikov avatar
By Zex88
Stoji i dalje da nemamo skok i da je obruč nezaštićen..Pa Savan nam pokupio brdo lopti.. A Štime se borio..:-)

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By The Answer
Dobro, dosta smo se ložili, pobeda u Fra je moranje, i ova večeras je bila jer su oni već dobili Himki. Hladne glave dalje, korak po korak, prvi sledeći je jedan od dva najbitnija ove jeseni.

Послато са E2105 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 139
  • 140
  • 141
  • 142
  • 143
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Završen je finalni turnir kadetskog prvenst[…]