Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Ja ušao pre neki dan u fantazi, jer nisam ono jedno kolo nakon kraja regularnog dela naše lige ulazio i skontam da je Rebecu kojeg nisam izbacio na vreme a koji igra već 2 meseca u Kini nula kredita pored imena, te da sam na njemu izgubio značajan broj kredita. I sad ne mogu da mu nađem zamenu jer nema koga da kupim za kusur od nekih tumbanja.

Tako da stupam u štrajk! Serem im se na ligu i na fantazi tačno! Nemam nikakvu želju da igram jer em nisam mogao 3 kola da promenim igrače, em kolo nakon toga mi skinuli kredite od igrača koji je imao prosek 16,85 sve kredite.
Korisnikov avatar
By skeske
Iii u majstorici za prolaz dalje kapiten mi naprasno propusta utakmicu😂😂😂
Korisnikov avatar
By Lucky
Mutinjo, svaka čast na borbi ali ušao sam u seriju kao Željko Obradović.
Kakvi su nam parovi u 1/2?
Vidim da bi eventualna majstorica mogla biti tek nakon pauze za Kup.

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

Korisnikov avatar
By Mutinjo
Čestitam Laki, zasluženo.
Puno sreće u nastavku

Sent from my M2103K19G using Tapatalk

Korisnikov avatar
By amiga500
Pošto komesar H2H takmičenja ima važnih obaveza na ulicama Novog Sada, da mu pomognem malo :D

Rezultati ¼ finala H2H lige:
Gladijatori (1) vs Boca Juniors (8) 1:2
Spade dom na mrzana (2) vs Dzevdzinac DIVA (7) 2:1
Kati Magiko (3) vs heads up (6) 0:2
black army (4) vs Gira senior (5) 2:0

Parovi ½ finala H2H lige:
Boca Juniors (8) vs black army (4)
Spade dom na mrzana (2) vs heads up (6)
Korisnikov avatar
By Pakero
Lokiju mogu vec da cestitam. Pojma nemam kako sam dosao do polufinala. Na Rebeca i ostale kompanjerose sam izgubio cirka 100 kredita. Nema sanse da mogu da napravim tim unazad 3 kola. Prosto je neizvodljivo. Mucim se ali to ne ide zeljenim tokom. Oce li ovi ljudi napraviti fantazi kao sto je nekada bilo fantaziranje ? Oce k...... :) 4 kola nisam dirao nista zbog ovih likova. Pi. Ubijaju svaku zelju za igrom.
By Nino88
Poslednjih par kola nikako da pogodim kapitena.

182 + 2

Lucky, kako stojis? Ako imas Sortera ili Kamenjasa za kapitena.. u lepoj si prednosti, 16 tj 19 indexa.
Korisnikov avatar
By Loki
Pakero napisao: Čet Jan 30, 2025 3:14 am Lokiju mogu vec da cestitam. Pojma nemam kako sam dosao do polufinala. Na Rebeca i ostale kompanjerose sam izgubio cirka 100 kredita. Nema sanse da mogu da napravim tim unazad 3 kola. Prosto je neizvodljivo. Mucim se ali to ne ide zeljenim tokom. Oce li ovi ljudi napraviti fantazi kao sto je nekada bilo fantaziranje ? Oce k...... :) 4 kola nisam dirao nista zbog ovih likova. Pi. Ubijaju svaku zelju za igrom.
Imao sam i ja Rebeca i ostao bez kredita. Izmene za ovo kolo katastrofa. Verovatno si u prednosti, ako dobacim 170 bice dobro, nisam racunao.
Korisnikov avatar
By Lucky
Nino88 napisao:Poslednjih par kola nikako da pogodim kapitena.

182 + 2

Lucky, kako stojis? Ako imas Sortera ili Kamenjasa za kapitena.. u lepoj si prednosti, 16 tj 19 indexa.
210+1
Ne bih ni da slavim ni da kukam dok se ne odigra do kraja Slika

Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока

• 1
  • 1343
  • 1344
  • 1345
  • 1346
  • 1347
  • 1366

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]