Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Cibona će prije ili kasnije biti u rangu bosne i slobode tuzle. Ne može njima grad nanjeti koliko oni mogu dug imati.

Sad uz Planinića i jagodu moram deportovati iz fantazija :(
Korisnikov avatar
By Lika
Ne znam, trenutno stanje u Ciboni je lagani kaos, pa se malo toga zna za sigurno.

Sent from my ST21i using Tapatalk
By dexy
MileBL napisao:Imamo mi srece sto Hrvati i Slovenci ne ulazu pare u kosarku kao mi Srbi, tesko da bi tada Zvezda i Partizan delili prvo mesto u ABA ligi.
Ne bih se složio sa tobom.
Pogledaj samo koliko para ulaže Cedevita poslednjih nekoliko sezona. Cibona skoro uvek ima skuplje igrače od naših timova.
Seti se samo koliko je para iskeširao Zagreb za Kasuna pre neku godinu...
Korisnikov avatar
By bokibb
dexy napisao:
MileBL napisao:Imamo mi srece sto Hrvati i Slovenci ne ulazu pare u kosarku kao mi Srbi, tesko da bi tada Zvezda i Partizan delili prvo mesto u ABA ligi.
Ne bih se složio sa tobom.
Pogledaj samo koliko para ulaže Cedevita poslednjih nekoliko sezona. Cibona skoro uvek ima skuplje igrače od naših timova.
Seti se samo koliko je para iskeširao Zagreb za Kasuna pre neku godinu...
Pričao sam sa likom iz Širokog koji mi je rekao da Kasun i Mulaomerovic te sezone igraju za ugovore od 750 hiljada evra na godišnjem nivou. Takođe mi je rekao da nema šanse da dobijaju tolike pare da je tu na sceni žešće pranje para. Tu sezonu je Kasun završio čini mi se u Sieni.

P.S.
Tada su u Širokom igrali Vladović (bio najplaćeniji u ekipi sa 5 000 eura mjesečno) i Coleman ili tako nešto koji je igrao 4na 5 (koji je imao nešto preko 4 000 eura mjesečno). Samo želim da vam dočaram koliko su cifre bile nerealne...
Korisnikov avatar
By Lika
Normalno da je pranje, ja tebi ugovor od 750 na papiru, pa mi vratis 400. Tako to ovdje funkcionira.

Korisnikov avatar
By Lika
Pa sta mislis zasto toliki ugovori u HR klubovima, to je kod nas ustaljena praksa, a recimo jedan poznati menadzer je kralj te prakse. Peru se pare sa svih strana.

Korisnikov avatar
By MileBL
Zna li neko koliki porez na platu placaju igraci, da li za njih vazi isti zakon kao za ostale radnike?
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]