Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
Au bogte cela petorka se promeni
Gal Lazic Dangubic Mitrovic Sofo

A bice Markus Gudura Tomson Miler Svaba
Korisnikov avatar
By skeske
Rutinska pobjeda na kraju i pored odlicne igre Partizana. Miler na ABA nivou moze svakom utrpati ( a vjerovatno i hoce 15+ poena) bez obzira na formu, sut ili sta vec.
Lazic voli proraditi protiv komsija, nema sta :)
Korisnikov avatar
By Zex88
The Answer napisao:Markus :D
Hvala Bogu..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Kad vidim Markusa na terenu bice mi nesto toplije oko srca jer znam da smo u pravim rukama, inace nekako mi zao Tomsona jer mu se vidi u faci da je ocajan, ali opet kada se vrati i Danguba mislim da bi ga trebalo otpustiti jer tu su vec sada stabilni i sve bolji Gudura i Miler koji je pokazao u jednoj utakmici vise nego ovaj za 10.
By SinisaBL
Zex88 napisao:
The Answer napisao:Markus :D
Hvala Bogu..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
I Ćokiju!
Do decembra će ovaj tim da liči na nešto.
Korisnikov avatar
By Lepus
Ne bas toliko dobra igra nas, ali Partizan je isuvise los da bi iznenadio. Mada, obje ekipe su veceras dosta dobro odigrale.

Mi smo u odbrani bili veoma losi. Odbrana pika losa, dok na pocetku utakmice i odbrana 1 vs 1 je bila losa. Igraci nam se jos traze u rotacijama. Nekada ni sami ne znaju sta igraju, da li usmjeravaju na centra, da li centar iskace i sl. Ako budemo ovako mijenjali igrace, ko zna kada cemo se uigrati.
U napadu sve po starom, oba playa nam previse carine loptu pa je protok los. U tranziciji nismo losi.

Mi smo poceli igrati kada su sa terena izasli Lazic, Maik i Jovic. Jovic veceras katastrofalan. 'ajde sto je u napadu los, to nije toliko cudo, ali sto su ga u odbrani silovali. Jbt, on Aranitovica nije mogao sacuvati. Maik odlaskom Sofoa igra losije, izgleda da mu ne prija uloga prvog centra. Mada, koliko sam cuo, izgleda da je imao problema sa povredom. Lazic se raspucao u drugom poluvremenu pa je dosta popravio utisak sa pocetka utakmice.

Miller dobar, lijepo je vidjeti nekog naseg igraca koji moze sam sebi kreirati sut. Paljevina je, bas me interesuje kako ce se snaci protiv Fenera. Gudura dobar u napadu, u odbrani los. Veoma se trudi, "grabi" za svojim igracem, probija blokove, ali pravi previse naivne faulove. Ima veoma lose zaustavljanje kada je na strani pomoci. Stimac fino odigrao, mada tesko da ce ovo prolaziti u EL. Mekel takodje dobar.

Dolaskom MW cini se da je odzvonilo Thompsonu. Steta, vjerujem da bi se on vremenom razigrao.
Korisnikov avatar
By Zex88
Tejina rampa

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=blYVgba ... e=youtu.be[/bbvideo]

Gudura posle finte

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=hmXPBCIoykE[/bbvideo]

i naravno rafal Lazinja za tri.. :D

[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=6Bzl9Ccakcw[/bbvideo]
Korisnikov avatar
By Zex88
Nadam se da ce Danga brzo da se vrati,nemam vise snage za ovo..

Slika

Mile,ovde se jos bolje vidi..

Slika
  • 1
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • 133
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]