Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Ozbiljan klub je Himki :D

A pazi ovu ekipu

Slika
By milanezija
Koji moron prenosi Ced-Bud?? Zatukao bih ga motkom majke mi, koliko lupeta i gresi, 2min covek urla faul Gipsona, a ocigledan Marfijev bio i ne odustaje dok ne pise Marfi 5.faul, a onda zaprepascen

I na kraju sumnja da ce i Cedevita kao Himki
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:Koji moron prenosi Ced-Bud?? Zatukao bih ga motkom majke mi, koliko lupeta i gresi, 2min covek urla faul Gipsona, a ocigledan Marfijev bio i ne odustaje dok ne pise Marfi 5.faul, a onda zaprepascen

I na kraju sumnja da ce i Cedevita kao Himki Slika
I treba. Ako im ne udje predsednik ucu ja da naplatim moj tiket. :oops: :oops: :oops: :oops:
Korisnikov avatar
By Zex88
Meni on gotiva.. Prica sta hoce.. Denda #2.. :D
Korisnikov avatar
By Zex88
E njega stvarno ne mogu da slusam.. Zadnji put mi je bio zanimljiv 2002 kad je Jugoslavija docekala Litvaniju u Smederevu :D
By milanezija
Znaš kad je manijak na utakmici sa Gruzijom uzeo majicu onu reklamnu što bacaju na poluvremenu i zavrljačio ka donjim redovima A tribine gde sam bio ja, i umalo spucao čoveka 5 mesta pored, koji je gledao u telefon, u glavu, bukvalno je sekund ranije pomerio glavu od projektila
Korisnikov avatar
By Zex88
Hahahah,strasno.. :D

Poslato sa ALE-L21 uz pomoć Tapatoka
Korisnikov avatar
By Zex88
Gudura opet dobar.. To je ono sto ocekujem od njega.. Pogotovo kad nema Nanulija sad,ima sansu da se ustali..
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 39
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]