Dobro na ovog Robinsona gledam kao na zamenu za Murica koji je i ovako trosio mesto stranca, a nije davao nekog kvaliteta. Sada koliko god ovaj znao, verovatno zna vise nego Edo, makar zbog iskustva. Po ovim nekim klipovima nisam stekao dojam da je neka atleta sto je Dzikicu bila jedna od bitnijih karakteristika igraca za novu sezonu.
Da li ga neko zna? Da li je on covek od zadatka? Da li je poenter? Sta je on ? Cisto da znam sta od njega da ocekujem. Ali ako nije neki apgrejd na Murica onda mislim da nije dobar potez. Jer na trojci imamo Andrica i Vrapca, ocekuje se taj Rakicevic koji mota 2-3, na dvojci imamo Vanju i sad dovodjenjem Robinsona smo popunjeni na 2 i 3.
Zadovoljan sam Branislavom kao drugim plejem, ali onda treba ocekivati prvog pleja poentera i centra. Ja sve vreme pricam kao da je Rakicevic nas, za Novicu kako god bude neka bude. Ja sam uvek za Vardu ma koliko godina imao samo nek nauci klince pod kosem ih bije i to je vece pojacanje nego neki gotov igrac.
Zanimljvo ce biti da vidimo ko nam je pik od klinaca za novu sezonu, ko ce biti forsiran, sem Vanje naravno...
Jedva cekam novu sezonu!