Stare teme
By Jo.
Trenutno imamo 5 igraca (Marinkovic, Vrabac, Andric, Bircevic i Majstorovic)...
Ocekujem Velickovica, Rakicevica + 3 stranca (1,3,5), sto je ukupno 10 nosioca igre...

Imamo i 3 perspektivna igraca Jovanovica, Koprivicu i Tanaskovica ... dakle ostaje jos dva mesta (drugi i treci play...) u rosteru od 15 igraca...

Umesto najavljenih igraca, moja ocekivanja su da se dovedu 2 perspektivna play-a... jedan relativno mlad, a drugi jos mladji...

Spominjao se Carapic ...

Da dam sebi mastu na volju... Jaramaz, Radicevic, Peno ...
Korisnikov avatar
By Lucky
Na mjestu perspektivnog pleja upisi 31-godisnjeg Ratkovicu, mada kako je stanje u klubu, ne bi me cudilo da on bude prvi plej na kraju.
Novica i Rakicevic da su mislili dolaziti zavrsili bi to do sada.
Da uvijek moze gore, spominje se Varda kao ozbiljna opcija. :cry:
Korisnikov avatar
By Poska
Жо, надај се ти за та 3 странца...

Пара очигледно нема ни за лек. Ја се надам да ће Џиле остати до краја уговора макар(мада бих ја волео и дуже), али каква је ситуација, све више иде ка томе да ће он и да оде ускоро.

Свако ко у овој ситуацији дође да игра за нас, и било како помогне(што на терену, што ван њега), од мене има огромно поштовање. Тако да добродошлица Браниславу.

http://www.sportando.com/en/europe/serb ... grade.html

:тражи по нету ко је дотични:

Едит: Овај је као нека тројка, играо у Олимпији код Џикића, 32 год, може да игра и на 2 ваљда.
Korisnikov avatar
By Poska
http://kkpartizan.rs/sr/vest/1888/frenk ... -partizana

Званично. Имао је АЦЛ, само не знам када. Гледао сам неке клипове по његовом инстаграму, тренира са неким стезником на колену, мада мислим да је он одиграо ову сезону, тако да та повреда није била сада. Играо је против Радничког КГ у ЕК, тада је играо за Бизонсе, није имао лошу статистику тада. Од сада у Пиониру пре меча НВА да се пушта!

Жо, ипак ће бити та 3 странца врв. Још плеј и центар ће врв бити странци. Ајде да измолимо Новицу да остане, па да крећу припреме. :)

Што ми овако мало треба да се примим, само то не знам. :D
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Dobro na ovog Robinsona gledam kao na zamenu za Murica koji je i ovako trosio mesto stranca, a nije davao nekog kvaliteta. Sada koliko god ovaj znao, verovatno zna vise nego Edo, makar zbog iskustva. Po ovim nekim klipovima nisam stekao dojam da je neka atleta sto je Dzikicu bila jedna od bitnijih karakteristika igraca za novu sezonu.

Da li ga neko zna? Da li je on covek od zadatka? Da li je poenter? Sta je on ? Cisto da znam sta od njega da ocekujem. Ali ako nije neki apgrejd na Murica onda mislim da nije dobar potez. Jer na trojci imamo Andrica i Vrapca, ocekuje se taj Rakicevic koji mota 2-3, na dvojci imamo Vanju i sad dovodjenjem Robinsona smo popunjeni na 2 i 3.

Zadovoljan sam Branislavom kao drugim plejem, ali onda treba ocekivati prvog pleja poentera i centra. Ja sve vreme pricam kao da je Rakicevic nas, za Novicu kako god bude neka bude. Ja sam uvek za Vardu ma koliko godina imao samo nek nauci klince pod kosem ih bije i to je vece pojacanje nego neki gotov igrac.

Zanimljvo ce biti da vidimo ko nam je pik od klinaca za novu sezonu, ko ce biti forsiran, sem Vanje naravno...

Jedva cekam novu sezonu! :D
Korisnikov avatar
By Poska
Salvatore Guliano napisao:Dobro na ovog Robinsona gledam kao na zamenu za Murica koji je i ovako trosio mesto stranca, a nije davao nekog kvaliteta. Sada koliko god ovaj znao, verovatno zna vise nego Edo, makar zbog iskustva. Po ovim nekim klipovima nisam stekao dojam da je neka atleta sto je Dzikicu bila jedna od bitnijih karakteristika igraca za novu sezonu.

Da li ga neko zna? Da li je on covek od zadatka? Da li je poenter? Sta je on ? Cisto da znam sta od njega da ocekujem. Ali ako nije neki apgrejd na Murica onda mislim da nije dobar potez. Jer na trojci imamo Andrica i Vrapca, ocekuje se taj Rakicevic koji mota 2-3, na dvojci imamo Vanju i sad dovodjenjem Robinsona smo popunjeni na 2 i 3.

Zadovoljan sam Branislavom kao drugim plejem, ali onda treba ocekivati prvog pleja poentera i centra. Ja sve vreme pricam kao da je Rakicevic nas, za Novicu kako god bude neka bude. Ja sam uvek za Vardu ma koliko godina imao samo nek nauci klince pod kosem ih bije i to je vece pojacanje nego neki gotov igrac.

Zanimljvo ce biti da vidimo ko nam je pik od klinaca za novu sezonu, ko ce biti forsiran, sem Vanje naravno...

Jedva cekam novu sezonu! :D
Ма стари смо ми другари. :D

Знам да је из Комптона, значи музика пре меча мора да му се прилагоди. :lol:

Ма који црни Андрић, он ће бити ту за 5 мин макс и то је то. Ракићевић није никако завршен и питање је да ли ће бити. Новица исто тешко, али му се ја надам. Френк ће бити прва 3-ка. Занимљиво, Џикић воли да игра са 2 плеја. Сигуран сам да ће тај странац бити поентер. Е сада, оно што сви знамо је да Бранислав зна да удели асистенцију, ваљда му је то највећи адут. Вероватно се и ту крије разлог зашто је баш он изабран, у тој поставци, да може да да пас овом другом плеју. :D
Korisnikov avatar
By BogdanB
Stiglo naredjenje ako igramo EK, nema sponzora. Uskoro ocekujem saopstenje kako se Pekovic zahvaljuje premijeru sto mu je otvorio oci I omogucio sponzore.

Послато са GT-I9300 користећи Тапаток 2
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 178

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]