Stare teme
By Tiho
Mnogo sam razocaran i ne pise nam se dobro na u16 sudeci po prve dve utakmice sa priprema sa Nemackom. Moglo bi da lici kao na turnir u Turskoj. Mnogo sam ocekivao od Petrovica i Miskovica na ovom prvestvu.

Ovo su igraci koji su igrali na pripremama protiv Nemaca u barem jednoj utakmici:
Andrija Marjanovic
Tadija Tadic
Stevan Krtinic
Aleksa Uskokovic
Vuk Vulikic
Aleksa Matic
Boris Latinovic
Bogdan Nedeljkovic
Filip Petrusev
Marko Pecarski
Filip Pavicevic
Nenad Simic
Pavle Mihajloski
Milos Novakovic
Marko Kovacevic
Milos Stajcic
Marko Sarenac

Znaci sa zvanicnog spiska nije bilo: Dalibor Ilic (On ce igrati u timu za EYOF), Mihajlo Jovicic, Lazar Nikolic, Danilo Petrovic, Nikola Miskovic, Balsa Koprivica, Lazar Skoric, Dejan Ilincic

Naknadno je dodat Boris Ristanovic
By luki
Sudeci po talentu koji poseduje vecina igraca rodjenih 99 i ako se jos uzmu u obzir ovi otkazi nebi trebalo da budemo iznenadjeni ako zavrsimo u B diviziji!!!
By Tiho
Bojdo napisao:Ne znam samo kojom logikom je i pored silnih otkaza Ilic gurnut u B tim?
Pa iskreno se nadam da je to odluceno pre otkaza. B tim ima 14 igraca na pripremama tako da se nadam da ce nagraditi Ilica i prekomendovati ga u A tim jer jos ima dosta vremena. Videcemo kako ce igrati kad se na pripremama u drugom delu sastanu A i B reprezentacije
By DVS15
Zna li se razlog njihovih otkaza?
Ova ekipa je slična onoj sa turnira iz Turske,čak je i oslabljena.
Sa ovom generacijom smo od samog početka u velikim problemima.
By Proud
Sinoc su igrale EYOF selekcija U16 protiv selekcije za evropsko U 16..Dobila je EYOF selekcija vise od 10poena..nema tu pravila da su bas najbolji izabrani za evropsko,pokazalo se sinoc..videcemo veceras kada budu odigrali revans!..
By Bojdo
Proud napisao:Sinoc su igrale EYOF selekcija U16 protiv selekcije za evropsko U 16..Dobila je EYOF selekcija vise od 10poena..nema tu pravila da su bas najbolji izabrani za evropsko,pokazalo se sinoc..videcemo veceras kada budu odigrali revans!..

Proud, jesi li prisustvovao mecu? Ako jesi, moze li malo vise info, ko je kako odigrao, ko se istakao? Poz
  • 1
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 46
KLS i Superliga

Porazom Hercegovca u poslednjem kolu Sloboda je i […]