Stare teme
Korisnikov avatar
By MileBL
Sad bi trebalo doci vreme da pocnemo pobjedjivati u gostima, sa ovakom ekipom ne smemo vise gubiti 20 razlike i primati 100 poena
Lesor mnogo bolje igra od kad je dosao Omic, rasterecen je, ne treba se vise boriti sa mnogo jacim centrima od sebe.
Korisnikov avatar
By skeske
Da, Lesor je dokaz da ne prija uvijek 30 minuta po utakmici mladomigracu. U sustini otkrile su se sve falinke ovog mladog igraca i trpio je i on a i klub. Sad je to mnogo bolje, ima vise koncentracije, iskoristava svoje prednosti, cak smo vidjeli i neke rolove kako treba, jak na ofanzivnom skoku itd.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
MileBL napisao:Igracina, ljudina, kralj sutra postaje rekorder po broju odigranih utakmica za CZ
Svaka cast, ali ove sezone nije na svom nivou. Vreme je za rastanak na leto. Nije on igrac za 25 minuta po utakmici da se trpi, 10-15 mu je maksimum.
Korisnikov avatar
By Zex88
Sto bi raskidali ugovor sa njim? Laza nije tu samo zbog ucinka na terenu..
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Zex88 napisao:Sto bi raskidali ugovor sa njim? Laza nije tu samo zbog ucinka na terenu..
Sto da raskinemo, mozemo da ga prodamo nekog...
Moze on da igra sigurno u nekoj ekipici tipa Bajern, Lokomotiva, Zenit, Valensija...
Korisnikov avatar
By Zex88
Tesko.. Ne placa puno ekipa obestecenje,a pogotovo ako nisu hteli posle prosle sezone gde je bio odlican,u odnosu na ovu kako sam kazes gde nije sam svoj..
Korisnikov avatar
By Zex88
[bbvideo=560,315]https://www.youtube.com/watch?v=iurQ3t452Hk[/bbvideo]

Samo da cestitam ljudini na velikom uspehu i da ga zdravlje sluzi..
Korisnikov avatar
By Zex88
Slika :D
  • 1
  • 123
  • 124
  • 125
  • 126
  • 127
  • 174
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Svaki djecak koji ne ode na koledz a ima priliku […]