Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Pejo,znaš,trebaćeš platiti tog Štimca posle. Top 16 nam je pod moranje posle brljanja sa timom..U top 16 je dobra zarada,7 mečeva kući,plus bonusi od EL.. Skucane su pare,tim je napravljen sačuvaj Bože kojom logikom i pored svega,ličimo na smeće.. Mi svaku prvu četvrtinu ne možemo više od 5 minuta da damo koš..
Još kad produže Simona.. Glava me već sad boli..
Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Tumbamo previse tim i to je ono sto ne valja, napad nam je smece za sada, ali verujem da ce taj deo sa poboslja, Tomson mora da proradi, Gudura ce biti sve bolji, ovaj Miler bi trebalo da pomogne, Lazic i Simonovic prosto moraju da imaju manju ulogu nego li sad, to se odnosi na napad. Ne zaboravite da ce i Danguba jos malo da se vrati jaci nego ikad. :D
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Štimari dobrodošlica, realno ne može biti gori od Sofa, a da li će mnogo pomoći ostaje da se vidi. Borbenost će biti tu, na klupi kad je bacanje peškira u 26 red, navijači će ga gotiviti, sa saigračima ne bi trebalo biti problema, atmosfera bolja u svlačionici, ali kao što rekoh, teren je mjerodavan ovo ostalo pobrajno su finese.
Korisnikov avatar
By Poska
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.h ... am-se-kuci
- Iskoristio sam klauzulu u ugovoru po kojoj mogu da napustim klub uz određeno obeštećenje, koje je Zvezda već uplatila.
Pa Zeks, vi ste ga platili i pre, a i posle cete.
Poslednja izmena od Poska u Uto Okt 27, 2015 10:34 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Zex88
Pa da ćemo plaćati svoje greške debelo,to je sigurno..

Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:Pejo,znaš,trebaćeš platiti tog Štimca posle. Top 16 nam je pod moranje posle brljanja sa timom..U top 16 je dobra zarada,7 mečeva kući,plus bonusi od EL.. Skucane su pare,tim je napravljen sačuvaj Bože kojom logikom i pored svega,ličimo na smeće.. Mi svaku prvu četvrtinu ne možemo više od 5 minuta da damo koš..
Još kad produže Simona.. Glava me već sad boli..
Ne sporim ja sve te lose strane, ja sam prvi na pocetku sezone govorio da ne znam ko ce davati poene jer takvog nemamo, da imamo previse defanzviaca na beku, da je rak rana sto je plej bez suta..
Da s obzirom na pare od transfera i plasmana u 16 EL lane ove godine smo morali sastaviti bolji tim, na vreme pre svega..

Ali posle svega, mi imamo 1-1 u EL i to ubedljivu pobedu protiv , posle utakmice sa Fenerpm, ispostavice se konkurenta za prolaz..
Pritom smo doveli igraca sa poenima na krilu, umesto sporog i bez odraza Sofoa smo dobili Stimeta koji je domaci igrac i borben sto je jos vaznije jer nama trenutno treba volja a to on moze doneti

Ja nisam za to da se Simonu produzava ali verovatno ce se to dogoditi

Optimista sam po pitanju ostatka sezone, najveca ironija je sto ako se iskobeljamo iz ove grupe kasnije mozemo u top 16 stvarno zablistati jer smo mi daleko od vrhunca a imamo dosta prostora za napredak, kako indivualno tako timski
Korisnikov avatar
By Zex88
Ok,Stimac je borben i domaci. I sta dobijamo sa tim? Ako si gledao Metalac-Zvezda video si da su nam se ljudi setkali kroz reket. Nemamo NIKOG da cuva kos(tu je jos i Tejic najbolji,zna da lupi rampu). Nemamo skakaca.

Da li su kod nas toliko slepi da ne prate tendencije evropske kosarke? Da su strasno bitni igraci poput Tajusa,Hendriksa,Gista,Lazmea,Jana,Udoa,Janga,Lavala,Sendersa,itd,itd..
Korisnikov avatar
By Peja
Zex88 napisao:Ok,Stimac je borben i domaci. I sta dobijamo sa tim? Ako si gledao Metalac-Zvezda video si da su nam se ljudi setkali kroz reket. Nemamo NIKOG da cuva kos(tu je jos i Tejic najbolji,zna da lupi rampu). Nemamo skakaca.

Da li su kod nas toliko slepi da ne prate tendencije evropske kosarke. Da su strasno bitni igraci poput Tajusa,Hendriksa,Gista,Lazmea,Jana,Udoa,Janga,Lavala,Sendersa,itd,itd..
Zexaro nije niko slep, takvi igraci kostaju, svi ti sto si nabrojao igraju u Efesu, Feneru, Barsi..mi nismo taj rang

Mi smo prosle sezone igrali bas suprotno od 'tendencije' pa je Bobi bio MVP..dobro niko to nece ponoviti

Mislim da Stimac nece zameriti i ako mu ne platimo :lol:
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 329
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Završen je finalni turnir kadetskog prvenst[…]