Stare teme
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Karaburac napisao:... Miljenovic i Krstic ostaju u Megi i sledece sezone objavio Misko.
Nadam se da neće Jokića da utopi već ovog leta.
Korisnikov avatar
By Peja
Za jokica bi lose bilo da ostane u MEgi, decko je prerastao i kls i aba, i glupo je da nabija brojke tu , po meni to je korak nazad
Treba mu tim gde ce da igra i da taj tim igra neko evropsko prvenstvo
Makar i EC
Korisnikov avatar
By Gale
Karaburac napisao:
Grobar1971 napisao:Misko4Raznatovic ‏@MiskoRaznatovic 7m

Aleksandar Marelja, PF, the 6th mvp of Serbian league, signed contract with Serbian club, Mega Vizura.

Dobar potez, Marelja je veoma kvalitetan igrac. Znacice Megi mnogo kada Novica bude napustio klub. Eto posle godinu ipo dana koliko ga hvalim napokon ce dobiti priliku u solidnom klubu da pokaze sta zna.

EDIT: Miljenovic i Krstic ostaju u Megi i sledece sezone objavio Misko.
Odlično. Ako na stranu stavimo maštovitu mogućnost da Miljen dođe kod nas, ostanak u Megi mi deluje kao idealan razvoj događaja. Strepeo sam da će da bude uvaljen negde preko, i najverovatnije propadne. Barem se meni priviđala propast.

Živo me zanima gde će Vasa?

Inače, izgleda da će Mega i sledeće sezone biti uživancija za gledanje.
Korisnikov avatar
By rudonja
Kad igraju Mega i Bolji Zivot?
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Rudonja u nedelju u 8 uvece...

@Gale Ja sam ocekivao ostanak i Miljena i Krstica. Miljen ce sledece sezone imati vise prostora posto Vasa sigurno ide, a Vasino mesto ce popuniti Jaramaz, moguce i da ce Radovan Djokovic biti treci plej (veoma zanimljiv igrac, podseca malo na Miljena). Treba ocekivati i odlazak Dangubica jer Zagorac kuca na vrata i vreme mu je da dobije ozbiljnije minute. U sustini ocekujem sledeci roster za sledecu sezonu:

1) Miljen, Jaramaz, Reljic
2) Avramovic
3) Krstic, Zagorac
4) Jokic, Marelja, (Simovic?)

Ocekujem odlaske Dangubica, Micica, Lukovica, Bojica i Velickovica. Vardi sumnjam da ce naci novu tezgu, ako ne ode u penziju ne bi me cudilo da odradi jos jednu sezonu da bude mentor Jokicu. Bice zanimljivo koga ce Misko iskopati za pozicije pod kosem, to mu je i prosli put bio najveci problem. Moguce da ce Jokic opet dosta vremena provoditi na 5 i da ce forsirati brzu igru. U tom slucaju bi Simovic mogao da upadne u sastav kao strec cetvorka dok ce prva cetvorka suvereno biti Marelja.

Od mladjih snaga sezonu u KLS-u na pozajmici u nekom klubu ocekujem Simica, Djokovica, Veljkovica i Pavlovica.
Korisnikov avatar
By miki
Mega dovela crnogorskog talenta Masana Vrbicu.'94 godiste, igra pleja , 190cm visok,jako zanimljim igrac.Na EP U20 bio jedan od vodecih igraca Crne Gore koja je stigla do cetvrtfinala.Po meni ja mislim da ima cak vise potencijala od Nikole Ivanovica.
Slika

Dakle ovo znaci da Vasa definitivno odlazi i da ce na pleju sledece sezone igrati Miljenovic,Vrbica,Jaramaz.
Korisnikov avatar
By rudonja
Pod hitno da se osisa.
Korisnikov avatar
By Jomer
miki zar ovaj Masan nije trebao vec proslo leto da dodje u MV?
Poslednja izmena od Jomer u Sub Jun 07, 2014 11:31 am, izmenjeno 1 put ukupno.
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]