Stare teme
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
BogdanB napisao: Sub Avg 28, 2021 9:55 pm Ima na klipu gde smajli pokusa da zakuca. Preslikani robinson iz dziletove sezone, propao u skoku

Poslato sa MAR-LX1A uz pomoć Tapatoka
Ima to i jedan kos Borovnjaka i jos mozda jedan napad Zlatibora koji nismo odbranili, ostalo su bukvalno hajlajtsi, sto nije reprezentativno.

Mnogo mi se svidja sto Smajli ne komplikuje uopste, vec kako primi loptu pod kosem odmah skace na obruc, nema tu neckanje, spustanja u nepotrebne driblinge i slicno.

Zao mi je sto Mozli ne moze da igra, on bi u ovom timu bio jos jedan avion u nasoj novoj floti, bice dosta kucanja i atraktivnih poteza, pogotovo kad se pridruze prvi centar, Panter i Mur. :violin:

Odslusao sam i onaj intervju Zoca kod Milana Boskovica i prosto mi je milina kada slusam prvog skolovanog novinara koji zna sta da pita i kako da se postavi prema gostu, konacno i Zoc lepo da otvoreno govori

Od srede turniru u Opatiji na SK
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
Rade kapiten i zvanicno!

Dresovi mi nisu nesto, no sta da se radi...

Trej je otisao u Poljsku, tako da mozda se i otvori prilika za nekog klinca tipa Djordjija ili tako nekog... Kako su on i Markus visak, nemamo vise guzvu, mada Treja niko nije ni racunao u prvom timu. Videcemo ko je jos otpao od klinaca pred turnir u Opatiji.

Zanima me sta ce se na centru dovesti :think:

Jedva cekam sutra da gledam taj turnir :D
By milanezija
Apropo dresova, ako jos jednom cujem da neko trazi dres na pruge zapaliću se...

KKP nikad imao dres na pruge nije, a nadam se i da nece
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Salvatore i tebe i ekipu bi zamolio kad pisete imena igraca makar da napisete prezime, ako vas mrzi da pisete ime i prezime, a pisanje imena kao sto si ti napisao Trej ili pisanje nadimaka me uzasava, treba mi 5 minuta da skontam na koga mislis. Ajde kad za Teodosica napisete Teo, ali ovako napises otisao Trej iz Partizana, retko ko ce se setiti odmah na koga mislis.
Korisnikov avatar
By Salvatore Guliano
MILOS OBILIC napisao: Uto Avg 31, 2021 10:40 pm Salvatore i tebe i ekipu bi zamolio kad pisete imena igraca makar da napisete prezime, ako vas mrzi da pisete ime i prezime, a pisanje imena kao sto si ti napisao Trej ili pisanje nadimaka me uzasava, treba mi 5 minuta da skontam na koga mislis. Ajde kad za Teodosica napisete Teo, ali ovako napises otisao Trej iz Partizana, retko ko ce se setiti odmah na koga mislis.
Izvinjavam se cenjeni kolega @Obilicu, ali navijaci Partizana znaju imena svojih kosarkasa. Medjutim, prezime doticnog igraca nisam zeleo da napisem, jer se oko istog stalno vodila polemika kako se pise ili izgovara, a ja nisam zapamtio...
:D

Mogao si i da pitas koji Trej, odgovorio bi ti neko :D

Danas sa Cibonom, balkanski el kalsiko na SK od 20h
By Gira PFC
U El klasiku nekadašnje SFRJ Cibosi su nas pošteno namučili i pobedili.
Cibona ima skroz simpatičnu ekipu mladih momaka, sa mladim trenerom i vrlo lepo su od početka ušli u meč, preokrenuli serijom posle naših 9:5 i od tada nisu više ispuštali prednost. Mnogo talenata - Gnjidić, Nakić, Prkačin, Branković, čak i stranci Reuvers i Vildoza (nadam se da nisam pogrešio njihova prezimena) su mlađi igrači. A na sve to, još i naš bivši igrač, Amar Gegić, koji mi je i ostavio najjači utisak - baš je napredovao od perioda kada je bio u KKP.
A protiv njih, Žoc sa ekipom koja je lepo plaćena, zvučna imena, puno iskustva i ... Ništa posebno. Po neko od igrača je imao neki bljesak, lep šut, ulaz, ali kao ekipa smo sve vreme jurili rezultat, mučili se i nervirali trenera. Ako ništa drugo, Žoc nije izgubio onu svoju strast i želju za pobedom, na licu mesta je igračima "delio" lekcije... Realno, to je najbolje što sam video juče u KKP, energija koju ima Žoc.
I ovako na prvo gledanje, vidi se da nam fali ozbiljan prvi centar (petica). Leday nije za centra, ipak je on "četvorka", a Koprivica i Miletić su tanki za naše ambicije, da bi bili prvi centri KKP u ovoj sezoni. Na ostalim pozicijama imamo dovoljno igrača, ima tu i iskustva i kvaliteta, ovo su ipak pripreme i ne treba da čudi što su neuigrani i još uvek mrljavi. Uzdam se u Žoca, našpanovaće on njih. :)
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 60

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]