Stare teme
Korisnikov avatar
By Lepus
Izgleda da ovdje svako malo treba napisati da Jaramaz nije play. Nikada nije bio niti ce ikada biti.
Korisnikov avatar
By Jomer
MileBL napisao:Nemaju oni pravog razigravaca, Ivanovic je bio plejcina za Jarmaza, Milisavljevica i Novaka skupa.

A kad je to Novak bio plej?

a ovaj mali Milisavljevic mnogo poleteo, umislio lik da je neki NBA talenat, samo prosle godine sta je izjavio za KKp da je to ispod njegovog nivoa, a vidi ga sada raspada se decko
Korisnikov avatar
By MileBL
Jomer napisao:
MileBL napisao:Nemaju oni pravog razigravaca, Ivanovic je bio plejcina za Jarmaza, Milisavljevica i Novaka skupa.

A kad je to Novak bio plej?
Isto kao i Jarmaz i Milisavljevic, igraju na toj poziciji ali ocigledno da nisu dobri razigravaci, zato je i igra Mege losa.
Korisnikov avatar
By rudonja
Mnogo lopti je potrebno toj ekipi nekako. Dosta driblinga i poprilicno jednolicna kosarka. Skocice oni sa formom, ali precenili su se sa godinama.

Lepus, nisam te zaboravio za Dangubica, odgovoricu na CZ temi.
Korisnikov avatar
By djokonda
Lepus napisao:Izgleda da ovdje svako malo treba napisati da Jaramaz nije play. Nikada nije bio niti ce ikada biti.
A što mora da bude play? Nije ni Nedović plej. U tom smislu nije ni Hečer iz Partizana plej.

Juče je Miloje ozbiljno kiksnuo na poslednjem tajmautu (manje od minut pre kraja). Na kraju tajmauta je tražio da 1 na 1 igra igrač kojeg čiva Cedevitina četvorka (Žganec) a pritom je ostavio Simeunovića u igri...naravno Zagorca je uzeo Hopson, a Simeunovića Žganec...tu su se zbunili Novak i Zagorac jer im je jasno bilo da ideja nije bila da Simeunović igra 1 na 1, pa su pokušali da odigraju pik da bi svičovali čuvare što ništa nije donelo jer opet je na Radetu ostao brži i niži.
Biće Mega bolja...imali su zajeban raspored (Zvezda, Cedevita, Budućnost, plus FMP koji je jedna od retkih uigranih ekipa u ligi) i imaju mnogo novih igrača...treba to još uigrati.
Korisnikov avatar
By Lepus
Niko za Nedovic i nije rekao da je play, kao sto i nije. I kao takvi, i Nedovic i Jaramaz igraju bolje kada pored sebe imaju klasicnog playa(ovo bolje se vise odnosi na ucinak samog tima nego njihovu licnu statistiku).

Sto se tice Hecera, i on je taj tip playa koji je vise skorer nego razigravac, tj. tjelo playa igra beka(kombo bek).

E, sada, tu bi se moglo raspravljati do sutra o igri i ulozi takvig igraca, kako u NBA tako i u evropskoj kosarci.
Korisnikov avatar
By djokonda
Lepus napisao:Niko za Nedovic i nije rekao da je play, kao sto i nije. I kao takvi, i Nedovic i Jaramaz igraju bolje kada pored sebe imaju klasicnog playa(ovo bolje se vise odnosi na ucinak samog tima nego njihovu licnu statistiku).

Sto se tice Hecera, i on je taj tip playa koji je vise skorer nego razigravac, tj. tjelo playa igra beka(kombo bek).

E, sada, tu bi se moglo raspravljati do sutra o igri i ulozi takvig igraca, kako u NBA tako i u evropskoj kosarci.
S tim da je za Jaramazov razvoj ipak dobro da ima loptu što više u rukama...takođe, mislim da ekipa ne trpi jer ne vidim da bi neko drugi u ovoj ekipi Mege bolje radio taj posao od njega.
Korisnikov avatar
By Lepus
Pa to i jeste jedan od problema Mege, katastorfalna organizacija igre. Jaramaz umije da kreira za sebe, i kao sto ti rece, za njegov razvoj je to dobro. Medjutim, slab je u razigravanju drugi, a skeptican sam da to moze popraviti.

To ne mora biti lose u slucaju da igra uz klasicnog playa ili bar igraca sklonom takvoj ulozi. Ali u ovakvoj postavci igre koju ima Mega, gdje i ostali igraci teze ka individualnoj igri, ne vidim neki napredak timske igre.
By Bojdo
Ja Megu posmatram iz perspektive reprezentacije, najbitnije mi je da Zagor i Jaramaz imaju dobre uslove za razvoj, kao sto ih je Jokić imao. Pod posebnom prismotrom su mi igrači koji su reprezentativni kalibar, i tu moje interesovanje zA Megu staje. Tako da meni lično nije bitno što neko zbog Jaramaza ili Zagorca trpi i ne dobija upotrebljive lopte. Mada priznajem da su mi vremenom postali simpatični i atraktivni i da često navijam da pobjede.
By Bojdo
Što počini Jaramaz Ciboni, nikakvog odogovora u odbrani nisu imali za njega. Sve je radio kad se lomila utakmica :clap:

Zagorac igra jednu utakmicu vrhunsku, pa onda očajnu,pa opet vrhunsku, dakle toplo-hladno, treba mu vremena da se privikne da su sve odbrane prvenstvano fokusirane na njega.
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 19
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]