Teme o ostalim sportovima
By milanezija
Kako te nije mrzelo da kucas. Mene mrzi cak i da citam. :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:Kako te nije mrzelo da kucas. Mene mrzi cak i da citam. :D
Jebiga nije :D Zato cu sad EP i Spanski ligu necu opisivati samo cu reci da su Primeru obelezili Mesi i Ronaldo,da je Real konacno dosao do titule.Ove godine skroz suprotno.Barsa na +16,a Falkao pokazao da je jedan od najubojitih napadaca Evrope i Sveta.Real Betis dobro gura ponovo su oni stari. :dance: Deportivo ponovo u eliti,ali je los :evil:
Na Euru Spanci portvrdili dominaciju fudbalom zadnjih 5-6 godina,a Italija sa Prandelijem i Balotelijem i Pirlom sve prijatno iznenadila.Razocarnenje su opet Nemci koji nisu mogli do titule.Ljudima se jednostavno neda.Portugal solidan kao i uvek.Polufinale je dobar plansman za njih.Naravno nas nije bilo
Korisnikov avatar
By Jaka
Stize Demba ubica,da ne gledam onog plavusana vise. :dance: :dance: :dance:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Liszt napisao:Stize Demba ubica,da ne gledam onog plavusana vise. :dance: :dance: :dance:
Ja bih sacekao da ga vidim u dresu plavaca.Nasim novinarima i sajtovima nikad ne treba verovati.
A i sta vam vredi kad trio Van Persi-Cicarito-Runi razbija.Jos ako dodje i Robi Levandovski :dance:
Dobro je pojacanje Ba za sve klubove u Engleskoj osim za Mancestere koji imaju dovoljno napadaca.Cena od 7.5 miliona funti u danasnje vreme je mala s obzirom da se dobija kvalitetan napadac.Ipak od njega ne treba ocekivati 20-25 golova u sezoni nego 12-13,a od Toresa 20-25,mada plavusan to nije u stanju da pruzi.
Dobro se krece Ba,obasan je i u sesnaest,a nije los ni van kaznenog prostora,jedino su problem njegova kolena.Ako ne bude povreda doveli ste dobrog igraca.
Ja sam ga ocekivao u Junajtedu prosle sezone,ali smo doveli Van Persija. :dance:
Glupi Liverpul je trebao njega dovesti,a ne Staridza koji je preplacen sa 15 miliona.A Celsi je bas lepo pazario.Ostalo mu 7 miliona :D
Korisnikov avatar
By Jaka
Au koja bruka,kad sinoc nisam poludeo necu nikad. Utakmica na nivou JSL,ali bukvalno. Samo da mi je znati sta missli onaj koji je dao 75 funti za sinocnu utakmicu :lol: . Veliki WRIGHT ga uvuce samo tako. U 2 utakmice protiv qpra nisu dali gol,od njihovih 11 bodova,4 su uzeli protiv nas. Sta reci,pobeda protiv Evertnona nema smismla sada,PU :oops:
Korisnikov avatar
By BogdanB
Redknapp: "Samo gluperda ne bi uspela na klupi Čelsija!"

Svako ko preuzme trenersku palicu u Čelsiju i ne uspe da ostvari rezultat je prava gluperda, mišljenje je iskusnog trenera Harryja Redknappa.

„Benitez je uveden u već formiran tim, tim koji je osvojio Ligu Šampiona, tim koji nudi velike mogućnosti, zar ne?“
„Morali bi da bude prava gluperda, pa da upropastite stvar sa igračima kakvi su Hazard, Mata, Lampard.“, ističe Harry Redknapp.
By milanezija
Super Mario se potukao sa Mancinijem. Sad je gotov stvarno.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Baloteli je samo prosecan igrac koje je naduvan u novinama.U Interu jeste bio mladji,ali osim nove frizure nije puno pokazivao.On je ove sezone postigao samo 2 gola.
Inace Manciniju bi bilo bolje da se ljuti na Teveza koji se vec bio ranije u karijeri pokazao kao igraca,a ove sezone ne igra nista.Nista bolji nije ni Aguero koji je ne znam samo kako ali postigao 8 golova u sezonu.
Jedini koji valja je Dzeko,ali on greje klupu.
Siti bi trebao da rasproda i Aguera u Real naprimer,Balotelija u Milan,Teveza isto da proda i da za te pare dovede jednog dobrog napadaca naprimer Kavanija,Falkaa, i da dovedu jednog solidnog za klupu kao sto je Ziru,Ljorente,Vilja...
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Pozdrav za Gigsa i Van Persija.Dva majstora :dance: :dance:
Iz Zvezdine nove uprave nesvidja mi se uopste ovaj Stojadinovic.Radi besplatno,a onda ce da uzme pare od transfera verovatno.
Udineze razbio Inter.Basta najbolji fudbaler Udinezea u 2012.godine a DI Natale razbi Knofijev Inter.
Sad je Lacio jos blize LS :violin:
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 2140
KK Crvena Zvezda 26/27

Хм,највише питања имам за нас као клуб и навијаче.[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Na usluzi :D Obožavam letnje turnire mlađih kat[…]