Stare teme
Korisnikov avatar
By Zex88
Mislim da je valjda svima jasno da Mile i ja nismo tupili bezveze..Izgubićemo 60 razlike jer su nam pojačanja najgora na terenu.. Bravo za Simanića..

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Lepus
Dok Jovic, Lazic i Cirbes blistaju.
Korisnikov avatar
By MileBL
Lepus napisao:Dok Jovic, Lazic i Cirbes blistaju.
Od njih se znalo sta se moze ocekivati, pojacanja su trebala donijeti ekstra kvalitet, medjutim za sada nisu puno pokazali.
Korisnikov avatar
By Zex88
Lepus napisao:Dok Jovic, Lazic i Cirbes blistaju.
A izvini,Sofo ima platu kao njih trojica zajedno..I ponižava ga klinac..O Mekelu koji je plaćen koliko i debeli.. Tvrdio i pre,tvrdim i sada,teška prevara.. Tompson doveden kao šuter,on se već usro protiv Mege..

Korisnikov avatar
By Zex88
Mi smo promašili potpuno sa konceptom.. Pričao sam o skoku,o tome da nemamo šutera,da je Mekel drvo.. Bolje da smo ostavili tih milion sa strane i da igraju ova deca.. Lošiji sigurno nisu..

Korisnikov avatar
By Heisenberg
Nek izgubimo 100 razlike meni srce puno: trojka, rampa(i to onom ljigavom Ajonu) i prikucavanje cigansture, mali je biser koji vec sada bolje izgleda na terenu nego vecina njegovih saigraca, Gudura isto pokazao muda, ali sta vredi kad su nam pojacanja u rangu Tamisa.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Igramo kao picketine, nismo pruzili nikakav otpor. Nije sramota izgubiti, ali skinuti gace, usrati se pri sutu, ne skakati u odbrani je vec sramota.
Sofa i Mekela izbaciti iz ekipe, a ovaj Tomson mi nije jasan, njega cak i ne koristimo. Svu trojicu isterati dok jos nije kasno.
Mekel u Evroligi deluje kao Rebic u ABA ligi, pogubljen i uplasen, samo loptu zna da prenese.
Vilijams, Jovic
Lazic, Dangubic, Tomson
Miler, Guduric
4 jaka u skoku, Tejic, Simanic
Cirbes, Nastic
  • 1
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 115
  • 329