Stare teme
Korisnikov avatar
By dovlimir
ovaj AGOR hit u Grckoj ligi. trenutno su treci sa skorom 6-3, odmah iza PAO-a i OLY-a. Kravic igra dobro. juce 15 poena i 8 skokova. treba ga ispratiti.
Takodje pohvale za mladog Dejana Todorovica koji se izborio za mjesto startera u jakom Bilbau, i ima odlicnu minutazu :clap:
Korisnikov avatar
By Jomer
`LUcic 10p, Nedovic 2p, Markovic 8p, Katic 11p, Jelovac 14p, Huskic 0, Todorovic 10p, Andjusic 5p, Radicevic 0
Korisnikov avatar
By dovlimir
Jomer napisao:`LUcic 10p, Nedovic 2p, Markovic 8p, Katic 11p, Jelovac 14p, Huskic 0, Todorovic 10p, Andjusic 5p, Radicevic 0
Nedovic po meni trenutno van repke. na 2 trenutno su po meni Bogdan, Todorovic, Jaramaz stariji, Lazic ( koji bi ga pojeo za dorucak), jos ako se Milosavljevic vrati u formu, po fajterskom stilu koji Sale forsira stvarno ne vidim mjesta za njega. treba ga naravno i dalje sacekati, ali je ovo trenutno realnost.
Korisnikov avatar
By Jomer
mali Todorovic ako ovako nastavi do kraja sezone po meni zasluzuje siri spisak, standardno cepa po 20minuta u ACB
Korisnikov avatar
By Heisenberg
Ma bitno je da ima sto vise kandidata za tu poziciju gde smo dosta tanki, evo Lazic ove sezone istice ozbiljnu kandidaturu, tu su Jovic i Todorovic, Milosav kad se vrati, slatke muke u najavi za Saleta pa ko zasluzi...
Korisnikov avatar
By Poska
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

:D
Korisnikov avatar
By dovlimir
Jomer napisao:mali Todorovic ako ovako nastavi do kraja sezone po meni zasluzuje siri spisak, standardno cepa po 20minuta u ACB
pogledajte kucanje: :clap:
a tek roling na pocetku snimka iz proslog kola protiv Estudijantesa: skolski, roling pa pivot noga...
By Moneymaker
Dođe Saša,završi se i ova saga..Neka je,drago mi je zbog srpske košarke i mogućnosti da opet imamo 2 tima među četiri u ABA ligi ( i,ne priželjkujem da se sastanemo u polufinalu.Ne zbog straha od Partizana već da bismo imali mogućnost da zajedno igramo u EL..Mada kakve ovi uslove nameću ne bi me čudilo da svi završimo u EC ali to je neka druga priča.)

Nego mene interesuje nešto drugo,šta vi očekujete od SP?O.K.Ima minimum 20 poena u rukama u ovakvoj ABA ligi i trbalo bi da pogura KKP do prvih četiri..Ali kada se bude odlučivalo o trofejima hoće li on biti taj tas na vagi?Igrao je u NBA,sve to stoji ali je li on "alfa mužijak" koji će povući ekipu kada bude trebalo?Ovo pitam krajnje košarkaški zainteresovano,bez ikakave provokacije..On nikada u karijeri nije bio nosilac igre,nije na njega išao posljednji napad..Čak je prošle godine to radio Bogdan,i Bogdan je dobio seriju protiv Zvezde..U finalu one naše pašteta lige,SP mi je ostavio utisak nekoga ko teško kontroliše svoj temperament,lako ga je izbaciti iz takta..

Još nešto,da se ne lažemo ako je Zvezda Airbus A380 za ovu ligu,KKP je minimum Boeing 777..

EDIT:Napisah na drugoj temi,omaklo mi se,pa neka moderacija izbriše ovdje ;)
Poslednja izmena od Moneymaker u Uto Dec 02, 2014 8:44 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By dovlimir
Moneymaker napisao:Dođe Saša,završi se i ova saga..Neka je,drago mi je zbog srpske košarke i mogućnosti da opet imamo 2 tima među četiri u ABA ligi ( i,ne priželjkujem da se sastanemo u polufinalu.Ne zbog straha od Partizana već da bismo imali mogućnost da zajedno igramo u EL..Mada kakve ovi uslove nameću ne bi me čudilo da svi završimo u EC ali to je neka druga priča.)

Nego mene interesuje nešto drugo,šta vi očekujete od SP?O.K.Ima minimum 20 poena u rukama u ovakvoj ABA ligi i trbalo bi da pogura KKP do prvih četiri..Ali kada se bude odlučivalo o trofejima hoće li on biti taj tas na vagi?Igrao je u NBA,sve to stoji ali je li on "alfa mužijak" koji će povući ekipu kada bude trebalo?Ovo pitam krajnje košarkaški zainteresovano,bez ikakave provokacije..On nikada u karijeri nije bio nosilac igre,nije na njega išao posljednji napad..Čak je prošle godine to radio Bogdan,i Bogdan je dobio seriju protiv Zvezde..U finalu one naše pašteta lige,SP mi je ostavio utisak nekoga ko teško kontroliše svoj temperament,lako ga je izbaciti iz takta..

Još nešto,da se ne lažemo ako je Zvezda Airbus A380 za ovu ligu,KKP je minimum Boeing 777..
pitanje je na mjestu, ali definitivno nije za ovu temu :)
  • 1
  • 109
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 217

U18 je generacija koja je stagnirala od U16 takmic[…]

KK Partizan 2026/27.

Вилдоза је топ маркетиншки потез Одмах је кренуло […]