Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Kako sam danas izdominirao na prvom basketu u sali ove zimske sezone.
Zato sam se nakon toga par sati jedva kretao, sva sreca te mi je neko skrenuo misli sa upala :).
Sa druge strane osecam da sutra necu moci da hodam :/.

Ozbiljno, u prvom poluvremenu sam lepo igrao pod kosem, bacao ljude levo desno, kupio skokove, centarski sve i to sam izdrzavao. U drugom poluvremenu se rastrcao (budala) vukao neke kontre, neke zavrsavao i posle kad sam se vracao lagano dobio grc u spicu kvadricepsa odmah iznad levog kolena.

I da stvar bude jos jaca, taman kad sam odigrao ko zmaj i utripovao da znam da igram, moracu da odem kod hirurga i da preskocim basket sledece subote. Tuzna je sudbina metiljavih omladinaca :(
Korisnikov avatar
By Shomy_lee_jones
@LIka
Prva strana :clap:
i lopta umesto onog znaka za stikliranje je odlican detalj!
edit:
Najveci zbunovi za sada su mi avatari sa desne strane i sto Jaka vise nije Jaka:)
Poslednja izmena od Shomy_lee_jones u Ned Dec 02, 2012 12:27 am, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Otvarajte temu za KLS jebem li vam sunce zarko. Svima puna usta rodoljublja, a ovamo zapostavljamo domacu ligu!
By strelac
Karaburac napisao:Otvarajte temu za KLS jebem li vam sunce zarko. Svima puna usta rodoljublja, a ovamo zapostavljamo domacu ligu!
Ti si pratio OKK.Znas da si hteo da ih gledas,ali nisi znao gde je hala,pa se ispostavilo da moras da letis avionom da bi stigao na pocetak :violin:
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Strelac
Ma gde pratim OKK, gledam reprize kada ih okace na kls-ovom sajtu. Sad u poslednje vreme Marinkovic malo igra pa ih nisam ni gledao. Inace podrska za Sepu, decku je pronadjen tumor na mozgu, nadam se da ce sve biti uredu sa momkom. Benigni je koliko sam cuo.

@Kosta76
Ok, nisam hteo da da budem kalif umesto kalifa, ali posto imam dopustenje obavicu posao.
By milanezija
Dok se neko ne seti da otvori KLS temu, da se izvinim sto sam preneo da je Pera Bozic fasovao otkaz u Valjevu jer nije. DEZINFORMACIJA
Korisnikov avatar
By Karaburac
@Milanezija

Tema Kls je upravo otvorena.
By milanezija
Neka se neko igra i prebaci post ako hoce.

I sta mislite o otvaranju teme za Pc, PS1,2,3 igrice i tako nesto?
Korisnikov avatar
By Karaburac
Sto se mene tice podrzavam predlog.
Siguran sam da u ovoj gomili neradnika (izuzimam Liku) ima iskrenih gejmerskih fanatika :).

PS U igrice se ne racuna LOL, ako iko zapodene pricu o tome trazim da mu se brise nalog!
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 3819

Vratiću se na nešto što smo Karabura[…]

KK Crvena Zvezda 26/27

Чуо сам да то спомињу.. Углавном имају тачне инф[…]