Nešto ne štima u rukometu kod nas već 10 tak godina, imamo dobre igrače, uvek se desi da nešto ne štima, da li je do sistema igre, trenera ili nečeg drugog...
Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk
Nešto ne štima u rukometu kod nas već 10 tak godina, imamo dobre igrače, uvek se desi da nešto ne štima, da li je do sistema igre, trenera ili nečeg drugog...
Sent from my Moto E (4) Plus using Tapatalk
Ja bih ostavio ove igrace plus bih nasao jos jednog golmana jer je Verkic pred penzijom, a Cupara slab. Takodje bih vratio Djukica na desno krilo, mada on moze cak i na beku da odigra, Abutovica za odbranu, Jovanovica za levog beka i probao Pesica na pivotu umesto Nikolica. Mladi golman Milosavljev i krila su mi se dobro pokazala na ovom turniru. Konacno imamo i neke srednje bekove koji znaju da probiju, ali moraju dosta manje da grese u pasu. Kukic je budućnost, a Vujic je solidna zamena na srednjem beku. Na levom i desnom beku je bio raspad sistema. Nenadic i Obrovic su odigrali jako lose i mislim da nisu kalibar za reprezentaciju. Umesto Nenadica taman treba Abutovica znati. Pusica je visok i korpuletan igrac, i mislim da moze i dalje da sluzi za fazu odbrane. Bekovi Milic i Mihic, ako se tako prezivaju, su dosta neiskusni za ovaj rang takmičenja. Mozda u budućnosti bude nesto od njih. Obradović skoro da nije ni igrao, a znajuci kakav je balvan bio u Metalopastici ne bih ga ni zvao vise. Na pivotu Marsenic je dobar, ali mora da smiri glavu, bolje ds realizacije zicere i da ne pravi glupe faulove. Nikolic kao rezerva nije puno pokazao, i tu bih trazio novo resenje, mozda bas tog Pesica...
Da se Zelenovic nije povredio i da smo imali levog beka mislim da bi dosta bolje igrali i da bi dosta bolje izgledali i srednji bekovi. Ovako su momci previse silili i nije ih islo, ali su opet pokazali neki kvalitet, da umeju da probiju...
Milosavljev,?, Cupara
Radivojevic, Vorkapic, Djukic
Zelenovic, ?
Vujic, Kukic
? ( Nenadic ),Jovanovic, Abutovic, Pusica
V.ilic, N.Ilic
Marsenic, Pesic ili ?
CIMANJE NASILJE
SIPURSKE LIVADE
Neđo Jovanović nezadovoljan našim nastupom na SP. ![]()
"Definitivno da je rezultat dosta razočaravajući. Intimno sam očekivao da možemo malo bolje. Znao sam da će biti problema i da je ova ekipa na okupu po prvi put bez puno dana za pripreme. Očekivao sam malo više zrelosti, stabilnosti, kontrole utakmice, kada smo već pokazali da možemo da se borimo sa velikim protivnicima i dođemo u situaciju da imamo prednost. Ta nezrelost novoformirane ekipe sa 6-7 debitanata uticala je da ne možemo da održimo nivo svih 60 minuta. To su neke stvari koje su promenljive, na kojima bi trebalo raditi u budućnosti sa možda dodatkom još nekih igrača", izjavio je Jovanović.
Bivši reprezentativac žali za boljim učinkom, jer je siguran da je Srbija mogla više da napravi.
"Tužno je ako neko prihvata da se ne može bolje, da je ovo neka činjenica i stanje. Može se bolje, pokazali su momci da se može mnogo bolje, jer je bilo faza loše, ali i dobre igre koja nas je izvlačila iz mrtvih. Potrebno je pronaći balans, sa iskustvom, dobrim radom u klubovima, psihičkom spremnošću za velika takmičenja i saznanjem koji te fizički i mentalni napori čekaju na jednom ovakvom turniru", naveo je Jovanović.
-----------------------------------------------------------------------------------Bahrein nam radi cepelin, kakva kurčeva ekipa za buduće rukometne bitke. Ovo nije naš sport i tačka. I to loženje na uspehe iz prošlosti po principu raznih Zadra i Cibona i sličnih olupina koje su u poslednjih 30 godina imale po jedan i po uspeh a i dalje sebe nazivaju silom mora da prestane! Nismo ni druga liga.
Poslato sa NEM-L21 uz pomoć Tapatoka
Iznervirao me cepelin 
Ovu bandu na celu sa Bozom i drustvancetom treba zakonom zabraniti. Da li mozemo bolje, mozemo, ali ne dalje od toga, da se jedva kvalifikujemo ili srecno prodjemo prvi krug. Dugogodisnje unistavanje srpskog rukometa i nestrucni rad pocine da daje rezultate, mi vise nemamo igrace prve kategorije, bas nijednog, sve su to poluigraci, uz katastrofalnog selektora, svako ko je ocekivao bolji rezultat ne poznaje rukometnu igru.
Savez je potrosio Momira i ekipu, koja je imala kvalitet za sam svetski vrh, unistitli su njih, ali i buducnost srpskog rukometa, narednih pet do deset godina. Nazalost njihov nerad i diletantizam preneo se i na manje sredine, koje su uglavnom davale kvalitet.
Ostane li ta bagra, potpuno ce unistiti rukomet. Treba ih sto pre najuriti, ali i ispitati njihove mutne radnje zbog kojih su oni u rukometu.
Krenuti od nule, mi smo u stvari i na nuli, postaviti prave ljude i verovati da Srbija nije zaboravila igrati rukomet.
Valderama napisao:Brazil dobio Hrvatsku
Sad Hrvati treba da dobiju Nemce i Francuze ako hoće dalje?
Mada bi možda prošli i sa pobedom i remijem. Mada mogli bi lako da izgube obe ![]()
AJMO BRACO UZET AMERE
Norveška blizu polufinala.