- Pet Okt 16, 2015 11:43 pm
Не знам колико си испратио из хале. 4-ту њима игра јачи лик 4-ку, али једном није напао леђима, шут не постоји. И Митровић му игра 16 мин у континуитету(одморио почетак 4-те 20 сек можда), и излази на 3 мин до краја, тек када њихов тренер изводи тог играча, никако пре. А Симоновић(који је до тада веома добро одиграо, седи на клупи од полувремена, са изузетком тих 20 сек). Уместо да га је лепо убацио, овај би извео овог после 2 напада, јер би лик изашао на шут први пут, овај би га прошао као да га нема, или би му остављао отворен шут. Или би изашао са пеналима. Разумем ја да се тренутно нема ту играча, али не схватам што он не намести игру каква њему одговара, а не да чека да види шта ће овај да уради. Јасно у овом мечу то није могло да има никаквих последица, али у некима, ће можда и имати.
Иначе мислим да ће доста екипа удвајати Скорцијанитиса тако што ће га његов чувар усмеравати ка аут линији, и онда ће са друге стране да долази играч кога он не види. Нема преглед игре, а ни пас да би то могао да решава као Боби који је то могао и због висине, јер му не могу дохватити лопту. Ту може бити проблема када је он у игри.
Све ове године,
С тобом увек било где,
Ми смо црно бела деца,
Која броје успехе.
И још добро памтим све,
Памтим и све поразе,
Успомена кад се сетим,
Још кроз тело пролазе!