Stare teme
Korisnikov avatar
By Poska
Не знам колико си испратио из хале. 4-ту њима игра јачи лик 4-ку, али једном није напао леђима, шут не постоји. И Митровић му игра 16 мин у континуитету(одморио почетак 4-те 20 сек можда), и излази на 3 мин до краја, тек када њихов тренер изводи тог играча, никако пре. А Симоновић(који је до тада веома добро одиграо, седи на клупи од полувремена, са изузетком тих 20 сек). Уместо да га је лепо убацио, овај би извео овог после 2 напада, јер би лик изашао на шут први пут, овај би га прошао као да га нема, или би му остављао отворен шут. Или би изашао са пеналима. Разумем ја да се тренутно нема ту играча, али не схватам што он не намести игру каква њему одговара, а не да чека да види шта ће овај да уради. Јасно у овом мечу то није могло да има никаквих последица, али у некима, ће можда и имати.

Иначе мислим да ће доста екипа удвајати Скорцијанитиса тако што ће га његов чувар усмеравати ка аут линији, и онда ће са друге стране да долази играч кога он не види. Нема преглед игре, а ни пас да би то могао да решава као Боби који је то могао и због висине, јер му не могу дохватити лопту. Ту може бити проблема када је он у игри.
Korisnikov avatar
By Zex88
Moguce.. Mada mislim da Radonja hoce Luku da vrati u zivot.. Kao i Mekela.. Pa ih je zato pustao. Sto se tice samog tog dela,secam se da je Simon usao pa izasao,ali tad smo mi na tribini tupili o necem potpuno levom.. :D

[bbvideo=560,315]https://youtu.be/MS-o7BD4Mks[/bbvideo]

Gudura protiv Strazbura

6p,4ast,4uk.3sk..

RADONJA.. :D

Slika
By Edibledi
Радоњић мора да натера Митровића да ради оно што не зна у одбрани и најбоље ће то научити на утакмици против правог супарника. На Радоњи је деа процени колико може да се коцка а да то не утиче на крајњи резултат.
Понекад тренери раде поставе у игри управо супротно од оног што је логично за бољу игру јер испробавају и кале играче да би после тог дуела играчи научили на својим грешкама, унапредили игру кроз уочавање својих недостатака.
Korisnikov avatar
By Zex88
Mene će Mekel i Sofo sahraniti..Radonja stavi Nastića kao zamenu Cirbesu.. Gudura i Jovke moraju biti starteri na 1 i 2.

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Zex88
Mile,kako loše,dva puta je imao čisto 1 na 1 dole i ništa nije uradio..
VV,Lazinjo je na 3..:-) Jovke,Gudura,Lazinjo,Luka,Cirbes.

Послато са HUAWEI G700-U20 уз помоћ Тапатока
Korisnikov avatar
By Vincent Vega
Znao sam da ćeš tako da se vadiš [SMILING FACE WITH SMILING EYES].
Čemu onda Thompson? Otera ti sve strance...
Korisnikov avatar
By MookieBlaylock
Jbš poraz, ostasmo bez Luke. Je li gadno izgledalo? Pratio sam live score, pa ne vidjeh...

Послато са SM-T310 уз помоћ Тапатока
  • 1
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 329
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]