Stare teme
Korisnikov avatar
By Mutinjo
Evo rezultata pretposlednjeg kola:

Bwa Pfc v Budjav Lebac 87 - 141

Vladimirci Rules v Obilic Diva 131 - 95

Ajsmeni v Yopic 36 - 83

Brkate Muskarcine v FT MIlan 171 - 148

Dragons Jedi v BC Dominacija 97 - 98

Clitorians v Gladijajatori 179 - 144

Gejziri Strasti v Alamunje 128 - 159

Evo parova poslednjeg kola:

Budjav Lebac v Pobesneli Moderatori

Alamunje v Vladimirci Rules

Yopic v Bwa Pfc

Obilic Diva v Brkate Muskarcine

BC Dominacija v Ajsmeni

FT MIlan v Clitorians

Gladijajatori v Dragons Jedi

Slobodan je Gejziri strasti

Iskoristio bih ovu priliku da cestitam @Liki na osvojenoj tituli. Bilo je zasluzeno, dominirao je od pocetka do kraja. Zelim mu puno uspeha u evro ligi naredne godine :)

A Gladijajtori ce nastaviti izgradnju sistema. Tako da vec sledece sezone ocekujemo titulu
Korisnikov avatar
By Karaburac
Uspeo sam nekako da se dogegam do 125 iako sam imao u ekipi Capina, Bertansa, Gecevskog i Vitkovca koji su svi zajedno imali rejting 13. Jorovic oprasivac me je izvukao.
Korisnikov avatar
By Lika
Zahvaljujem na čestitkama i očekujem veliku borbu za odbranu titule sljedeće sezone.
Clitoriansi će biti spremni za taj izazov, a sada nam preostaje da samo odradimo pošteno zadnje kolo. :)

P.S. Očekujte fantasy blog zajedno sa novom sezonom ;)
Korisnikov avatar
By Mutinjo
POS TEAM NAME................................................ PLD....... W... L..... SD.......... PTS

1. CLITORIANS ...................................................13.........13...0.....+375..........26

2. BUDJAV LEBAC.................................................13.........10...3.....+561..........20

3. GLADIJAJATORI ...............................................13.........10...3.....+477..........20

4. FT MILAN ......................................................13..........9....4....+310..........18

5. POBESNELI MODERATORI .....................................13.........9....4.....+245..........18

6. ALAMUNJE ......................................................13........8....5.....+129...........16

7. BC DOMINACIJA ................................................13........8....5.....+69 ............16

8. BRKATE MUSKARCINE ..........................................13........7....6.....+174...........14

9. BWA PFC ........................................................13........5....8.....-73..............10

10. VLADIMIRCI RULES ............................................13.......5....8.....-91..............10

11. YOPIC ...........................................................13.......5....8.....-199............10

12. OBILIC DIVA .....................................................13......5....8.....-207............10

13. GEJZIRI STRASTI ...............................................14......3....11....-452............6

14. DRAGONS JEDI ..................................................13......1....12....-400............2

15. AJSMENI .........................................................13......0.....13...-925............0
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
Moram priznati da nisam zadovoljan sredinom tabele, posto sam ja ipak pokretac ovog svega ali me raduje sjajan odaziv ekipe.
Prve sedmice su pruzile antologijsku zajebanciju mora se priznati. Cestitke liki na zasluzenoj tituli u h2h ligi.
Ja cu, kao sto to dolikuje da okacim tabelu originalnu za sva kola kada se liga zavrsi i tu je bitno da budem ispred limitiranog rodele.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
dirk napisao:
Mutinjo napisao: Iskoristio bih ovu priliku da cestitam @Liki na osvojenoj tituli. Bilo je zasluzeno, dominirao je od pocetka do kraja. Zelim mu puno uspeha u evro ligi naredne godine :)

Pobednik regularno dela ne ide direktno u EL,pobednik F4 koje cine prve 4 ekipe :-),Lika nema uslove :-)

A ja imam skaut agenciju MO SCOUT Agency pa moj ti mora ici u Evroligu hteli vi to ili ne.
Korisnikov avatar
By texxxdrummer
MILOS OBILIC napisao:
dirk napisao:
Mutinjo napisao: Iskoristio bih ovu priliku da cestitam @Liki na osvojenoj tituli. Bilo je zasluzeno, dominirao je od pocetka do kraja. Zelim mu puno uspeha u evro ligi naredne godine :)

Pobednik regularno dela ne ide direktno u EL,pobednik F4 koje cine prve 4 ekipe :-),Lika nema uslove :-)

A ja imam skaut agenciju MO SCOUT Agency pa moj ti mora ici u Evroligu hteli vi to ili ne.

Nadrljo si u sledecem kolu
By Knofler
Uf, losa sezona za mene definitivno.
Cestitam lickom medjedu i napominjem da mi je vrlo drago sto mi prelimitirani Banjac dise iza ledja.

Stoga, Sale kako mi izgleda dupe? :D
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]