Mesto za sve nekošarkaške diskusije
Korisnikov avatar
By ifrclone
Heroes 3 su neprevazidjeni. Meni i danas najdraza igra ikad. U stvari citava ta serija od MM6 pa sve do Armageddons Blade.
I danas kad cujem Ironfist, meni srce zaigra...
Mi smo ih sibali kao poker, u lovu. Ucipis se, random mapa, random heroji pa udri. Da vidis kako se zakrvi...:)
Zavrsio sam Dragon Age 2 pre neki dan. Usrali su motku samo tako. Nema iso taktickog pogleda, akcenat bacen na akciju, pati od konzolitisa. Sve sto je valjajlo u kecu - izbaceno je.
Sad krecemo Dorie i ja da sibamo ove Walking Dead avanture - fanovi smo i stripa i serije, a ona je upravo zavrsila Dead Island, pa dok je u fazonu...:)
By djuka
Telltale-ova verzija Walking dead-a? Ono point and click fazon? Ako na taj walking dead mislis, skroz je kul igrica, ja sam se navukao prvo na seriju, pa na igricu, a evo sad citam i stripove, od dosade ne znam sta cu sa sobom :D
Korisnikov avatar
By rudonja
Ja sam peglao Warcraft3, Stronghold i CS. To je to.
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Ja sam peglao Super Maria i flipere,i to je to :)
By Knofler
DOTA, Counter Strike, Hitman od kompjuterskih igrica... Ali broj 1 je PES, hiljade sati sam proveo na soniju dvojci, na faxu smo bukvalno visili cekajuci kraj predavanja da odemo do najblize igraone.
Kasnije je drug kupio PS, pa posle toga i ja.
140€ nikad bolje investiranih.
By Jaycee Carroll
Counter Strike vrlo solidan igrac sam bio,Fife od 2000-tu pa sve nagore,NBA takodje,strategije tipa Dota,General nisam igrao,ali zato sam igrao Call od Duty,naravno Super Mario i to sam igrao.Kad mi je keva kupila nintendo bio sam srecan kao malo dete,PS3 imam,ali igrao sam je 2 meseca i prosao mi merak.
Korisnikov avatar
By SASA BANJAC
Jaycee Carroll napisao:Counter Strike vrlo solidan igrac sam bio,Fife od 2000-tu pa sve nagore,NBA takodje,strategije tipa Dota,General nisam igrao,ali zato sam igrao Call od Duty,naravno Super Mario i to sam igrao.Kad mi je keva kupila nintendo bio sam srecan kao malo dete,PS3 imam,ali igrao sam je 2 meseca i prosao mi merak.
sta solidan,nemoj da te to vise cujem...Bio si NAJBOLJI !!!! :)
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
vec kad idemo u ancient proslost
Ja sam poceo sa spectrum ZX masinom, pa sam imao orik nova 64 - postojale su neke igre na njima.
Paralelno sam visio u igraonicama (za one mladje to su bili automati) igrao flipere i Final Fight, Raygar, Donkey Kong...(plus jos hiljade drugih)
Posle je moj matori nabavio 286 pa sam tu krenuo moju ozbiljniju igracku karijeru.
Najvise vremena
Civ 2,
Heroes III
Arcanum
Quake III - ovde sam bio dobar, mozda jedan od boljih u Srbiji
Korisnikov avatar
By rudonja
Video igre su klasicno gubljene vremena. Cak su i strategije zaglupljivanje.
By Jaycee Carroll
SASA BANJAC napisao:
Jaycee Carroll napisao:Counter Strike vrlo solidan igrac sam bio,Fife od 2000-tu pa sve nagore,NBA takodje,strategije tipa Dota,General nisam igrao,ali zato sam igrao Call od Duty,naravno Super Mario i to sam igrao.Kad mi je keva kupila nintendo bio sam srecan kao malo dete,PS3 imam,ali igrao sam je 2 meseca i prosao mi merak.
sta solidan,nemoj da te to vise cujem...Bio si NAJBOLJI !!!! :)
Pa dobro brate u nasem kraju moze se i reci da sam bio najbolji,kad sam ja igrao CS klincima je omiljena igracka bila kukla.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 57

Калина је баш успорио.. Изгледа да га полако сти[…]