Stare teme
Korisnikov avatar
By marvel
Slazem se Milance za Rajta. I meni je on bio prva izmena za ovo kolo. Ostala mi je jos dilema Capin ili Nelson...
E da, jel mozda neko zna da li igra Edvards protiv Partizana? Negde sam procitao da se vraca ovaj vikend, ali mu i dalje stoji krstic...
Korisnikov avatar
By Gale
Joomlice! :) Drago mi je da te vidim ovde, brate.

Elem, bio sam skroz epohalan u prošlom kolu, upravo onom posle koga je forum prestao da radi...Slučajnost, siguran sam.
Sada me opasno svrbe prsti da angažujem Šarića umesto nekog od buzdovana koji mi popunjavaju poziciju krila. Likan kaže da bi sačekao, Karaburac ga
uzeo...time nisu popravili moju poslovičnu neodlučnost...
Korisnikov avatar
By ubicatigrova
Vracen Bogdanovic. A sa tim ustedjenim parama sam uzo jos i planinica. Valjda ce se isplati.
Izleteli Miro Bilan i T.White a uleteli bogdan i Planinic
Korisnikov avatar
By Lika
kosta76 napisao:
Lika napisao:Igra li Terrico White?
Video sam da je jedan od najprodavanijih igraca pred ovo kolo pa sam se zacudio.Nigde ne pise da je povredjen ili da nije u kombinaciji.Ako jeste,bice veselo jer sam pre par dana vec zatvorio tim.Prva utakmica danas u 17h
Imamo još 3 sata da promjenimo, inače potencijalni :angry-banghead:
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Iako ste sastavili sastav pre 2-3 dana mozete da ga resetujete i pojavice vam se sastav iz proslog kola pa napravite ponovo 3 izmene,ukoliko ste se zeznuli ili ubacili povredjenog igraca.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Jebenom nepaznjom tek sad videh da sam kao debil izbacio Capina iz svih ekipa.Sinoveca sam svesno izbacio,a MUTA ME IZJEBA KAO KONJA jer ovi dvojica pisaju po Zadranima.
Makar imam WHITE I TREVISA.
Ali ovo je katastrofa.
Nadam se da ce Nelson da izdominira,a i Vestermanu bi bilo bolje da ima makar 10 indeksa.Zadnjih mesec dana nikakve koristi od njega-ne moze da ubaci ni 10 poena
Korisnikov avatar
By Lika
Dobro je krenulo :geek:

Ćapin 28
Travis 24

White je izbačen doslovno 30 sekundi prije utakmice jer nisam znao igra li?
Korisnikov avatar
By Gale
Same here. I ja sam izbacio Vajta u napadu grozničavosti par sati pre početka kola. Nisam znao da li će igrati. Taj informativni deo fantazija je užasan.

Ćapin, 28.
Danas, čekam još Lee -ja, Dijana i Badera.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 105
Re: KK Crvena Zvezda 25/26

Na osnovu toga sto je vas predsednik izjavio da je[…]

Ma da, o veteranima i pričam i generalno koliko […]