Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Jomer
meni posle ovog kola EC i pobede Cedevite dole u Istanbulu ubacuje neku sumnju da su pustili Cibonu prosli vikend
edit slova
Poslednja izmena od Jomer u Čet Jan 30, 2014 5:15 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Korisnikov avatar
By Lika
Gledao sam, ako su pustili, onda su pustili vrhunski, jer je Cibona stvarno odigrala odlicno.

Sent from my ST21i using Tapatalk
Korisnikov avatar
By Nookie
ma nema sanse da su ih pustili. Zasto bi? Bore se ljudi za prvo mesto,domaci teren za F4,obezbedjenje kvalifikacije...
Korisnikov avatar
By Jomer
iz fazona dva cro kluba na F4 , Lisac je lepo reko ako prvi otkaze domacinstvo f4 oni biraju gde ce biti,
Korisnikov avatar
By Nookie
ovim porazom se drasticno smanjuju sanse Cedeviti da bude prva,a to znaci da ce ili Zvezda ili Partizan biti prvi. A ni mi ni vi nismo ludi da odbijemo domacinstvo F4,pogotovo kad se pogleda kako izgledamo na gostovanjima.
Da je sve reseno pa da poverujem da ih je Cedevita pustila,a ovako,u trenutku kad su zaostajali jednu pobedu za nama+docekuju nas u Zagrebu nema sanse da bi ih pustili.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Vrlo dobro su svi u Cedeviti znali da prvi ne mogu da budu i zato su pustili Cibonu da pobedi da njihova dva tima igraju F4. No jedne ce da izbaci Zvezda, a druge Partizan u polufinalu.
Korisnikov avatar
By Jomer
mi nookie sad nismo sigurno ni za F4, Cibona bi porazom sigurno mnogo umanjila sanse za f4, i ja u globalu se slazem sa tvojom pricom, nego ono kad imas crv sumnje , da ne ispadne da sam neki teoreticar sad :D ali zamisli KKZ 1,ced 2, cib 3, KKP 4 , dosli bi do toga da oni dobijaju jedno sigurno mesto u finalu samim tim i jednog sigurnog EL-sa
Korisnikov avatar
By Nookie
ma bicete vi u 4 bez problema,nema potrebe da se brinete oko toga. Ako moze Cibona sa 6igraca da redja pobede mozete i vi.
Da je BB igrao drugo pol vi bi dobili Mzt.
Mozete lako da padnete na cetvrto mesto,to je isitina(sto ne bi voleo nikako :D ),al realno,i ovako osakaceni,ste jaci od Cibosa,Buducnosti i Igosa.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Jomer napisao: da ne ispadne da sam neki teoreticar sad :D ali zamisli KKZ 1,ced 2, cib 3, KKP 4 , dosli bi do toga da oni dobijaju jedno sigurno mesto u finalu samim tim i jednog sigurnog EL-sa
Dajte ljudi šta vam je, kao da će PArtizan sve pogubiti do kraja, a Cibona prodefilovati takmičenjem
  • 1
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 159
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]