Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By Lika
koeficijent 1,03 da će Džejsara prvi post :lol:
By Jaycee Carroll
Red je da se pohvalim za vikend sam zakacio finu lovu i u sledecu sedmicu obecavam necu psovati boga,ako dobijem i ovaj vikend,ne psovanje se produzuje za jos nedelju dana,e pa ako hoces boze da te ne kudim,daj mi jos vise srece :mrgreen:
By Jaycee Carroll
Pitaj @Joomlicu brata kako skida svako kolo u BIBL Kumanovo na 2,50,2,60,3,00 kad igra kod kuce,sve dobilo Kumanovo :lol:
By Knofler
Dzejsara je uzdigao svoj rodni grad na neslucene visine, ako bude pravde dobice statuu jos za zivota.
Danas se na Zapadu govori: Kumanovo je Njujork Evrope :clap:
Korisnikov avatar
By Joomla10
Jaycee Carroll napisao:Pitaj @Joomlicu brata kako skida svako kolo u BIBL Kumanovo na 2,50,2,60,3,00 kad igra kod kuce,sve dobilo Kumanovo :lol:

Levski i danas Izraelci izgubili, a brat Dzejsi dao dobar savet dva puta za uzimanje para . Inace pitajte Dzejsija kako se igra kladza :) .
By Jaycee Carroll
Joomla je master,ali ujedno on je i moja talija,kad se cujem snjim,prodje mi tiket :clap: :clap: :clap:
By djuka
Kvota na x na utakmici sahtjor-juve 1,85 iz x-x 2,50... Obicno kad ovako snize na remi, on dolazi ne pamtim kad nije, po mom misljenju sigurica za neki singl, mada za sve ove godine igranja tiketa jedino sto sam naucio je da nista nije sigurno :D
Korisnikov avatar
By familija
djuka napisao:Kvota na x na utakmici sahtjor-juve 1,85 iz x-x 2,50... Obicno kad ovako snize na remi, on dolazi ne pamtim kad nije, po mom misljenju sigurica za neki singl, mada za sve ove godine igranja tiketa jedino sto sam naucio je da nista nije sigurno :D
Pa izgleda kao sigurica, ali nisu bas 100% dolazili ti remiji u Italijanskom prvenstvu (bilo da je A, B ili C liga). Kada je kvota na remi bila ispod 2,00 - znalo je i da ne dodje X... :D
By djuka
familija napisao:
djuka napisao:Kvota na x na utakmici sahtjor-juve 1,85 iz x-x 2,50... Obicno kad ovako snize na remi, on dolazi ne pamtim kad nije, po mom misljenju sigurica za neki singl, mada za sve ove godine igranja tiketa jedino sto sam naucio je da nista nije sigurno :D
Pa izgleda kao sigurica, ali nisu bas 100% dolazili ti remiji u Italijanskom prvenstvu (bilo da je A, B ili C liga). Kada je kvota na remi bila ispod 2,00 - znalo je i da ne dodje X... :D
Pa pre par sezona sam na slicnu kvotu odigrao dvojku na napoli kvota 4, protiv tipa katanije. Na kraju sam cekao sam tu tekmu za nekih 8 000 i posle najdosadnije utakmice ikada doslo je 0-0,tako da sam hteo da se ubijem majke mi :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 59
ABA fantasy

Bez jakog Answera i Milanezije nema ni jakog Mut[…]