Stare teme
Korisnikov avatar
By Gaja
kostakurta napisao:Malo kasnim, ali evo kratkog izveštaja sa subotnje utakmice. :)

Ukratko, lagana pobeda Mege. Prvo poluvreme savršeno, 56 poena od čega smo jedna trojka (ukupno samo 4 na celom meču), u drugom malo opuštanja, ali bez opasnosti po konačan rezultat.

Veliki broj ofanzivnih skokova (statistika kaže 18, a Zadar 20 defanzivnih), solidna odbrana i dosta kontri, Vasa pucački raspoložen, Varda dominirao u reketu, Jokić standardno dobar, Radović uvek gde treba da pokupi loptu. Ako pogledate statistiku videćete da 6 igrača ima dvocifren indeks - znači, slabog mesta nije bilo.

Po mom mišljenju, igrač utakmice je ipak Danguba - osim 12 poena (od toga i jedna trojka koja je izazvala oduševljenje, pre svega njegovo :D ), 8 skokova i 4 asistencije, ono što statistika ne pokazuje je fenomenalna odbrana na Šutalu koji se nije video na terenu. :bow-yellow: I potez utakmice je njegov, već više puta viđen alley-oop Micić-Danguba. ;)

U Zadru jedino Ramljak vredan pomena, 26 poena, sjajna partija.
Hvala na izvestaju.
Korisnikov avatar
By kostakurta
Pa, to 1000 im nekako najlakše da napišu, lepa okrugla brojka. :D Ne bih se baš složio da ima toliko ljudi, nekoliko stotina možda. Protiv Partizana je bila solidno popunjeno, oko 2000, a verovatno bi bilo i više da neko izuzetno pametan nije zakazao meč na Badnje veče. :roll:
Korisnikov avatar
By Gale
Odgledao sam Mega - MZT juče. Dosta loša utakmica za gledanje, nešto nije valjalo sa njenom dinamikom. Stalni prekidi, haotični napadi...Nja.
Uglavnom sam pratio indeksne heroje ( Gečevski, Miljen, Jokić), pa su njihova bleda izdanja samo doprinela ukupno lošem utisku.

U samom startu se videlo da se stvar neće dobro završiti po Megu - Micić je, već u prvoj četvrtini, izgubio pet lopti. Tada je MZT uspostavio prednost koju neće izgubiti do kraja, mada je Mega prilazila na koš- dva razlike u par navrata. Tada bi obavezno usledila izgubljena lopta i MZT bi vratio prednost.

Počinje ozbiljno da mi ide na nerve ideja po kojoj Miljen - kada je Vasa u igri - igra dvojku i čeka da mu neko da loptu. Uglavnom ne dočeka. Tako da barem polovinu svoje minutaže troši gledajući igru iz prvog premijum reda - tj. sa parketa. Izgleda mi da bi mnogo bolje bilo obratno, da Miljen kreira, a Vasa čeka šut.

Dangubić je pogodio par trojki, kladio bih se da je on igrač Mege koji je "završen" za KKP. Nije to loše ( mada bih ja radije Miljena).
Korisnikov avatar
By Nookie
jeste Danguba vas. Juce je fino odigrao.
Vasa me jako iznervirao,deluje mi da uopste ne postuje saigrace. Poludeo sam kad je prilikom jedne kontre imao cist pas ka Miljenu,koji je bio na pola terena i Avramovica jos malo napred,a on driblao i cekao faul. Mnogo drvi loptu. Napad Mege mnogo lepse izgleda sa Miljenom na kecu.
Iznerviralo me sto Miljen uopste i ne uzima suteve,ima fin sut sa poludistance al uopste ga ne koristi. Zasto,nemam pojma
Korisnikov avatar
By Jaka
Jos samo kad bi Danguba mogao bacanje da pogodi. :whistle: Crni Avramovic ima iste patike ko ja. 8-)

Imali su ih juce, bas steta.
Korisnikov avatar
By Karaburac
Micic je zlatna koka, a ne Miljen i mora se forsirati tako mu svetog Miska :ruke sklopljene u Vucic fazonu:

Bolji je Miljen duplo igrac od Vase, tek ce to pokazati.
Korisnikov avatar
By Jomer
ja sam se prevario sto se tice Vase, njegov najveci domet u karijeri ce biti to sto ce biti izabran na ovogodisnjem draftu, a ako bude dostigao karijeru Vuleta Avdalovica bice dobro
Korisnikov avatar
By Karaburac
Bice on dobar kada sazri, ja sam njega oduvek vise video kao igraca slicnom Igoru Rakocevicu i on je isto zestoko tripovao kao klinac.
  • 1
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 141
Takmicenja mladjih kategorija

Sutra startuje F8 jedinstvene kadetske lige. Preth[…]