Stare teme
Korisnikov avatar
By Peja
ODLICNO
TAko je nasi, kurcevito
samo tako moze s govnima.
narocito onaj potez micova kad ne moze da uhvati u skoku ali zato opauci mirotica po ruci pa nek osete
Korisnikov avatar
By Lepus
Koliko Teo znaci za ekipu, nijedna statistika nece pokazati. Sve akcije krecu od njega, uvijek pravi visak koji se uvijek zavrsi ili direktno asistencijom ili igrac kome je on dodao asistira. Mislim da ce u reprezentaciji igrati fantasticno sada kada ima Bogdana koji moze da uzme ogromnu ulogu u napadu.
Korisnikov avatar
By Peja
sad hteo da ga hvalim ali razmisljam kako ce ostali to shvatiti kad vide statistiku a nisu gledali mec...
Korisnikov avatar
By rudonja
Dobre utakmice veceras. PAO je imao mogucnosti da povede, Fener se i dalje muci. CSKA je na trenutke zakljucao reket.
Korisnikov avatar
By Lepus
Odgledao sam i utakmicu Bayern - Galata. Zanemarujuci to da mi je igra bila ocajna sa obe strane, gdje Galata vecinu napada zavrsava sutem za tri, htio sam da vidim kako ce nasi da odigraju. I, iskreno, nisu bili losi.

Da nesto detaljno analiziram, ne mogu jer sam istovremeno gledao i Partizan, ali mogu reci par rijeci.

Erceg ne igra lose. Ima veliki kredit kod trenera i veliko samopouzdanje. Cim je sekundu sam, sutira, najcesce za tri poena. Dobar je i u skoku. Rijetko se spusta pod kos da igra ledjima.

Maki dobar. Postigao veoma bitne poene na kraju utakmice.

Savovic los. Nikada od njega igraca za velike utakmice.
Korisnikov avatar
By kontrabas
Фалио Џејси. Или речима руског коментатора ”американски снајпер” Џејси Керол :mrgreen:. Овде цео снимак са дивним сликама Москве (хладно тамо, обрати пажњу на Крстићев или Месинин дах кад изладе из аутобуса.
[BBvideo 560,340][/BBvideo]

Најсмешније ми када руски коментатор коментарише до задњег слова лајт шоу уместо да заћути. Хаха. То је стара школа. Јебе* нове медије. Диван видео. Има и кадрова који су узети из Арене. Лепо су се ово сетили, па нађу армејску звезду у тату скоро сваког играча.

А највећи је празник за мене видети Михајла Михајлова (мин 41). То је онај дечко кога памтим по томе сто му је Ребрача скинуо лопту изнад обруча чистом блокадом када је Михајлов ишао на закуцавање а онда је Ребрача направио и онај одлучујући офанзивни скок и поен из одбојке у финалу против Руса 1998. Та два играча су тада у завршници одлучила меч. Наравно могло је да буде и обрнуто. То је спорт. Но, како године пролазе.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 149
KK Partizan 2025/26.

A šta da radimo.... Meni lakše kad[…]

Takmicenja mladjih kategorija

Završen je finalni turnir kadetskog prvenst[…]

NCAA & High School