Teme vezane uz nacionalnu ligu Srbije
Korisnikov avatar
By Karaburac
Bio je prenos na RTS-u solidna utakmica. Junior se raspucao u trecoj cetvrtini, mislim da je vezao 6 trojki za redom, ali ih je na kraju i pokopao... Zato Petronijevic pogadja trojku za pobedu Crnokose kao pravi smele ;)

Metalac nikad nista nece ni napraviti dok se ne dozovu pameti sto su izgleda sada napokon resili da urade dovodjenjem prvog pleja kojem ce Djukan biti rezerva (mada bi ja Djukana potpuno skartirao). Prokleti su brate, menjaju trenere kao na traci, dugo vremena su forsirali Djukana iako je najgori igrac u ekipi i sta da ocekujes? Uz to neretko su imali ocajnu selekciju (tipa 5 centara u 12 i nijedan krilni centar).... Jednostavno losa hemija. Da Sloboda na primer ima njihove pare napravili bi cudo to mogu da potpisem.
Korisnikov avatar
By Kure
Карабу ајд' напиши коју Андрији Бојићу? Тренутно је најкориснији играч лиге, луде бројке има? Колико ја знам он је Мегин играч на позајмици у ОКК... Мало ми неубедљиво делује она његова Ђекић грађа (или се раскрупњао од претходне сезоне)...
Korisnikov avatar
By Karaburac
Planirao sam da napisem malo vise o njemu kada se zavrsi sezona, ali za sada ono sto mogu da ti kazem je da nisam impresioniran, mada kada bi se kvalitetno radilo sa njim (pod uslovom da je on sposoban da prima informacije) mogao bi da bude zanimljiv igrac. Nije bas on Bane Djekic gradje, ali definitivno nije ni terminator. Ima on fin ram koji moze lepo da se popuni ukoliko bude radio na tome, sad koliko ce mu vremena trebati za to ne bih da prognoziram. Visok je oko 207-208cm i za tu visinu ima ludacki raspon ruku. Ne mogu da nadjem nigde merenja, ali golim okom se vidi da su ono bas dugacke ruke, a negde sam i procitao da ima valjda ''jedan od najvecih ikad izmerenih raspona u Srbiji''. E sad, ako to zanemarimo on je meni izgubljen medju pozicijama. Iskreno ne vidim ga kao 4, nema tehniku i nema sut za tako nesto. Pre moze da igra neku pokretnu peticu (sto trenutno i igra u OKK), ali da bi igrao 5 u nekom iole ozbiljnijem klubu morao bi da nabaci masu kako bi mogao da izdrzi kontakt sa ozbiljnijim igracima. Tehnika licem mu je uzas, jedino sto ume da uradi jeste finta suta i onda da ode na levi ulaz, ali i to prolazi u principu protiv sporih petica, protiv cetvorki tesko da bi proslo. Ledjima isto nesto ne briljira mada ume svremena na vreme i nesto da pogodi. U principu najbolji je u realizaciji dodavanja od bekova jer svojim dugackim rukama jako brzo reaguje u takvim situacijama i relativno lako je nabaci na tablu pre nego sto cuvar stigne da odreaguje. Po meni nije dovoljno eksplozivan, nema neki odraz sto je steta jer da ima bio bi zaista zanimljiv. U odbrani ima dobar osecaj za blokadu, ali to je ona blokada sa zemlje na nekom beku C kategorije... Skokove solidno skuplja, ima instikt da se pozicionira i onda da iscacka loptu svojim rucerdama, ali generalno i to je pitanje kako bi mu islo sa ozbiljnom konkurencijom jer nema dovoljno veliku masu da izdrzi kontakt nekog teskog centra.

Ukratko ne bih ja dizao ruke od njega, ali imam rezerve i to poprilicne.
Korisnikov avatar
By Kure
Хвала Карабу... Значи остаје нам да се надамо конановској трансформацији Бојића, а ла Раковић (ко се сећа Раковића некад и сад зна на шта мислим).
Korisnikov avatar
By Karaburac
Pazi mene Bojic gradjom podseca na visokog Bogdana, slicna ramena, isto jako dugacke ruke. Generalno deluje mi da ima kosarkasko telo, ali treba da se napuca definitivno...

PS Ja se ne secam Rakovica od ranije :(
Korisnikov avatar
By Kure
Karaburac napisao:Pazi mene Bojic gradjom podseca na visokog Bogdana, slicna ramena, isto jako dugacke ruke. Generalno deluje mi da ima kosarkasko telo, ali treba da se napuca definitivno...

PS Ja se ne secam Rakovica od ranije :(
Ја га се сећам из Мега исхране 2005-06 (ваљда)... Мршави ћелавац, црн ко циго.
Korisnikov avatar
By ofkovac
ko je isao da gleda OKK BGD - Vrsac mogao je da vidi kako matori mijajlovic rutinski puni bojica, tek zadnjih 10 minuta su uspeli malo d aga brane jer su ga sudije u 3/4 anpunile faulovima...inace bojic smisljeno izbegava da udje u neke duele ne bi li dobio faulove sto bi mu smanjilo minutazu, to je skola mega vizure koja najveci akcenat baca na brojke jer utakmice gleda saka ljudi...
  • 1
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • 118
  • 218
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]