Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By Nookie
samo da se nacestitam svega Zadranima. Treba mi da ne izgube sa vise od 7 razlike,i oni igube,naravno sa 8...
By dexy
Nookie napisao:samo da se nacestitam svega Zadranima. Treba mi da ne izgube sa vise od 7 razlike,i oni igube,naravno sa 8...
Očigledno je da si bio u kladionici... :lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Nookie
dexy napisao:
Nookie napisao:samo da se nacestitam svega Zadranima. Treba mi da ne izgube sa vise od 7 razlike,i oni igube,naravno sa 8...
Očigledno je da si bio u kladionici... :lol: :lol: :lol:
hahahahah,odakle ti to :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By MileBL
Dino Muric se vraca u tim Olimpije posle povrede, igrace protiv Radnickog.

Pipan nezadovoljan sa igrama americkog pleja Dzeksona.
Antoine napisao:
SinisaBL napisao:a mislim da dugoročno, kad se dule penzioniše, jovanović će se vratiti u partizan.
Neeeeeeee!!!!!!!!!
što? jeste da je nezahvalno porediti generacije, ali mislim da ovo što sad dule ima sa četiri buduća nba igrača (bogdanović, bertrans, vesterman, lovernj) jednim potencijalnim (milutinov), još kinsijem i milosavljevićem, ipak vlade nije imao, i nikad mi nije bilo jasno zašto su ga svi osporavali? ali dobro..
al je imao para da dovede igrace koji su tek tako iscureli iz NBA lige Gista, Lafajeta i Dzeralsa. + Debelog Dzvaija

te pare su mogle da se iskoriste pametnije i da se dovedu neki domaci igraci koji ce postati novi prospekti, kao i neki stranci koji ce biti nesto poput Berte, Lea i Zoa. on je odabrao instant kvalitet i to je i dobio sa 3 crnca u timu, sa Janom u punoj snazi, sa Perom i Kecom koji su bili u dobrom stanju, sa Cakarevicem i Milosavljevicem koji su vazili za reprezentativce. da ne pominjem Klobucara koji je doveden da bi na kraju sezone optao...

Vlada nije imao muda i tu je kraj.
  • 1
  • 152
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 515
NCAA & High School

То је по мени највећи проблем што неки играчи баш […]

KK Partizan 2025/26.

Pink Panteru sam ja svojevremeno radio skauting za[…]