Teme vezane uz regionalnu ligu
bokibb napisao:Bio sam u nedelju u Laktasima, kako su sudije navlacile pa to je strasno, Miloje za 3 sekunde 2 tehnicke na pola trece na egal rezultatu i jbg sta ces. Prije toga uzeli Megi 2-3 ciste lopte, nisu svirali 2 faula u odbrani Igokei (na tribinama se culo udaranje po ruci Dangubica).

Do sada sam uvijek navijao u ovakvim utakmicama za Igokeu ali sam u nedelju se bas razocarao. Djeca im drzali pola sata kosarke, onda sudije morale da vade kestenje iz vatre. Jos cobani na tribinama psuju majku Miloju... ja medju njima i pomenem sudijama mamu kada su iskljucili Miloja :twisted: . Ja ustadoh i opstih sa njima (sudijama) sa tribina, kaze zena sjedaj dolje, a ovi "Igosi" oko mene niko nista (sto ti je imati 120 kg :dance: ).

Toine dobio si konkurenciju :D
Karaburac napisao:
bokibb napisao:Bio sam u nedelju u Laktasima, kako su sudije navlacile pa to je strasno, Miloje za 3 sekunde 2 tehnicke na pola trece na egal rezultatu i jbg sta ces. Prije toga uzeli Megi 2-3 ciste lopte, nisu svirali 2 faula u odbrani Igokei (na tribinama se culo udaranje po ruci Dangubica).

Do sada sam uvijek navijao u ovakvim utakmicama za Igokeu ali sam u nedelju se bas razocarao. Djeca im drzali pola sata kosarke, onda sudije morale da vade kestenje iz vatre. Jos cobani na tribinama psuju majku Miloju... ja medju njima i pomenem sudijama mamu kada su iskljucili Miloja :twisted: . Ja ustadoh i opstih sa njima (sudijama) sa tribina, kaze zena sjedaj dolje, a ovi "Igosi" oko mene niko nista (sto ti je imati 120 kg :dance: ).

Toine dobio si konkurenciju :D
Pih, jaka konkurencija 120kg :D
Korisnikov avatar
By Kure
Какав лоповлук у Скопљу на минут до краја...
Korisnikov avatar
By Kure
Колики сам ја немач појма сведочи моја тврдња да Цибона од момента финансијског распада па до краја лиге неће имати више од две победе... Кад оно они у четири кола три победе... :o Стварно невероватно...
Korisnikov avatar
By Lika
U Ciboni vidjeli od Partizana da pobjede ne donose samo pare, pa odlucise da postanu I oni kosarkasi.

Sent from my ST21i using Tapatalk
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]