Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
dachakg napisao:A svi se sprdali sa Radnickim,kako ih je jedva pobedio! Boga mi tek sad nasa pobeda dobija na znacaju! ;)
Na kakvom znacaju? Liga je smesna. Imaju dve ekipe Zvezda i Partizan. Partizan gubi od Bajerna, a Zvezda nije mogla u TOP 16. Toliko o kvalitetu ove jugonostaglicarske lige. Nije ni medju 6-7 liga u Evropi.
Cibona pobedi nekog sa 5 igraca. To moze samo u ovoj guma ligi. Zato su ih u Evropi nabili preko 30 puta zaredom.
Korisnikov avatar
By dachakg
MILOS OBILIC napisao: Na kakvom znacaju?
na tom da se nece mnogi pored njih naigrati,a nama znaci mnogo u borbi za opstanak!
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
dachakg napisao:
MILOS OBILIC napisao: Na kakvom znacaju?
na tom da se nece mnogi pored njih naigrati,a nama znaci mnogo u borbi za opstanak!
Bolje se ugledajte na Cibonu sa 5 igraca pobedjuju, a vi imate jako lose rezultate, a pristojan roster. Marinovic, Lesic, Kalinic, Bircevic, Mladjan, Pantic, DJ.Sili, Jovic, ovaj novi plej, ali sta vredi kad ne znate da ga koristite.
Ako ispadnete iz lige to bi bila sramota.
Realno morate bolje i to dosta.
Korisnikov avatar
By Nookie
dachakg napisao:A svi se sprdali sa Radnickim,kako ih je jedva pobedio! Boga mi tek sad nasa pobeda dobija na znacaju! ;)
protiv vas su igrali sa 5 igraca,od tada su doveli jos dvojicu. Nije ista situacija
drugo,njihove pobede ne pokazuju da su oni neka ozbiljna ekipa,vec pokazuju koliko je aba liga smesna.
Korisnikov avatar
By Lepus
@MO
Ko je Pantic?
Korisnikov avatar
By dachakg
Nookie napisao:
protiv vas su igrali sa 5 igraca,od tada su doveli jos dvojicu. Nije ista situacija
drugo,njihove pobede ne pokazuju da su oni neka ozbiljna ekipa,vec pokazuju koliko je aba liga smesna.
Doveli Siriscevica,koji gotovo da i ne igra,i Planinica koji ne moze da se pokupi na terenu! I sad i onda im igraju samo Saric,Blesingejm i Rozic! Protiv nas im se pridruzio Jagodic-Kuridza,a sad taj isti kao i da ne igra! Isti su i tad bili i sad! Tad mozda i jaci,jer su svi mislili lako cemo protiv njih!!!
Korisnikov avatar
By Nookie
Siriscevic igrao 27min protiv Solnoka,al u pravu si gotovo da i ne igra. Totalno nebitno sto je i pogodio bacanje za pobedu. Oni su protiv Solnoka igrali sa 9igraca u rotaciji,cak je i Junakovic imao solidan doprinos za svojih 9min
protiv vas su igrali sa 5 igraca+3klinca koji nista nisu uradili i zajedno skupili jeva 15min
ja ne zelim da osporim vasu pobedu,svaka cast dobili ste. Ali velicanje te vase pobede je u najmanju ruku smesno. A i konstatacija da su tada bili jaci ne pije vodu nikako
  • 1
  • 147
  • 148
  • 149
  • 150
  • 151
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]