Sve o klađenju i kladionicama
Korisnikov avatar
By Antoine
Šutalo <16.5
Vitkovac >7.5
R.Hibbert >12.5
G.Monroe >13.5
A.Bradley >13.5
Valanciunas <12.5
Nowitzki >20.5
Bargnani >11.5
T.Lawson >17.5
P.Gasol >19.5

Neke sugestije?
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Zvezda-Bilbao ispod 158, jedini mi je argument što sam ubijeđen da Zvezda ne može onoliko pogođati ko protiv Igokee, a i Radonjić će zategnuti odbranu jer ipak Lopez, Mmbru, Pilepić Bertans... mogu više pogoditi od Šilba, Dženikina, Jake, Radenovića....

Ritas-Bešiktaš h2 (-9.5)...vjerovatno se dešava nešto u kuolarima što ja ne znam, ali mislim da će ovo biti utakmica na jednu loptu, tako da mislim da je h2 realno

Panionos - Novogrod 1 1.80...Grci, atmosfera, ovo ono, još i roster Novogroda nije nešto...

Olimpija - Hapoel Jerusalim 2, iako Olimpija igra dobro evropu, mišljenja sam da su jevreji jači i da će dobiti ovo.

Makabi Haifa - Nimburk 1, Makabi šampion izraela, domaći teren, i poprilično soildan roster.

Stelmet-Gora - Uniks 2, ovdje ne bi trebalo biti iznenađenja, mada Stelmet je pokazala zube u EL.

Siena-Himki 1 2.50 kvota, nešto mi je puno na domaćina, A himki i ne igra nešto, niti su pod košem Bog zna šta, da rizikujem sa 1 ovdje ili da izbjegnem ?

imate sat vremena za sugestije :D
Korisnikov avatar
By Nookie
Nisam siguran za Radnicki....Himik je prvi na tabeli u Ukrajni,imaju dva poraza tamo,dok na primer Budiveljnik ima 5. Solidna su rkipica,gomila Amera(igra Trevis,sto je proslu godinu igrao u Zadru....
A i sa nama ce biti povuci-potegni. Ovi prangijaju ko ludi,igraju na veliki broj poseda....

Sijeni su otisli Rocesti i Heket...nisu oni vise neko mudo uopste...
Korisnikov avatar
By Nookie
ULTRA KOŠARKA napisao:Radničkog nisam ni stavio
hahahaha,unesto Ritasa ja citam Radnicki....strasno...hahahahaha
Korisnikov avatar
By Nookie
Kamo srece da sam pijan...bilo bi mnogo lakse objasniti :D
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
Stavi bre Roma - Samdorija X2. Mora se Mihajlovic naloziti protiv Merdasa. :D
  • 1
  • 33