Teme vezane uz regionalnu ligu
By milanezija
MILOS OBILIC napisao:
Nookie napisao:Bogami dobre Amere oni doveli....svi zvucna imena za Aba ligu...
Toliko je dobar da i Google nije cuo za njega :D
Ili ipak ti ne znas da ga koristis?
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
milanezija napisao:
MILOS OBILIC napisao:
Nece im ni on pomoci kad se vrati Dule i kad Tadija pocne da prangija izvan 6,75
Korisnikov avatar
By Karaburac
milanezija napisao:
MILOS OBILIC napisao:

Ja se izvinjavam Milosu Obilicu sto nisam njegovo ime napisao u originalu. Svestan sam da sam mu time uneo ozbiljnu zabunu.

Gale izgubio sam zivce, ako Bog da i sajt fantaziranje da sledece sezone sve normalno radi pokazacu ti ko kosi, a ko vodu nosi :)
Korisnikov avatar
By Kure
Karaburac napisao:...
Gale izgubio sam zivce, ako Bog da i [highlight=#ffff40]sajt fantaziranje da sledece sezone sve normalno radi[/highlight] pokazacu ti ko kosi, a ko vodu nosi :)
Они су се распали, тако да ће нагодину сајт радити још горе... једина је шанса да Бркати испрограмира неки програмчић, па да се играмо. :lol:
Korisnikov avatar
By Antoine
Karaburac napisao:
milanezija napisao:
MILOS OBILIC napisao: Toliko je dobar da i Google nije cuo za njega :D

Ja se izvinjavam Milosu Obilicu sto nisam njegovo ime napisao u originalu. Svestan sam da sam mu time uneo ozbiljnu zabunu.

:lol:
Korisnikov avatar
By MileBL
Karaburac napisao:Cedevita dovela Dzosa Selbija, ako sam ih dobro razumeo ugovor je na mesec dana.

Pravi potez, tako bi i nasi klubovi trebali raditi, dovedes Amerikanca na mjesec dana i ako se pokaze dobro produzis ugovor, ako je los oteras ga i rjesen problem.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
MileBL napisao:
Karaburac napisao:Cedevita dovela Dzosa Selbija, ako sam ih dobro razumeo ugovor je na mesec dana.

Pravi potez, tako bi i nasi klubovi trebali raditi, dovedes Amerikanca na mjesec dana i ako se pokaze dobro produzis ugovor, ako je los oteras ga i rjesen problem.
Sta ce nam Amer na mesec dana? Tih mesec dana ce da se raspucava i nabija sebi statistiku,a drugi igraci ce da igraju slabije. I kad nabije statistiku da potpise ugovor do kraja sezone, onda ce da igra lose.
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
ULTRA KOŠARKA napisao:MO, šta je tebi ? Što bi igrao lošije ? I njemu je cilj da ode za velike pare negdje, možda drito u NBA.
Dodje mesec dana i ubacuje po 15 poena i dobije ugovor,a posle toga ne moze bazen da pogodi.
Roster se pravi na pocetku sezone. Jbg.ovako mozes da sacuvas pare do aprila i dovedes bombu od igraca i osvojis domacu ligu.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
S drugom rečenicom se slažem u teoriji. U Praksi je druga stvar, klubovi s ovog podnevlja nemaju finanskijsku moć da kupe preko ljeta nekog dobrog igrača nego što im ostane. Doduše u košarci je još i moguće naći dobrog igrača od tih što ostanu, u fudbalu je mrka kapa.
A što se tiče prvog dijela rečenice, što ne bi nakon toga pogao bazen pogoditi ? Neće on baš uvijek igrati na 15 poena, ali uvijek će igrati korektno. Kažem ti, i njemu odgovara da igra dobro, zbog jačeg ugovora u tom klubu ili selidbne negdje drugdje za veće novce.
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]