MILOS OBILIC napisao:Mega nece nikad dobiti Partizan.Slazem se.Krhki klinci da pobede razjarene zivotinjke,no way Pedro.
MILOS OBILIC napisao:Mega nece nikad dobiti Partizan.Slazem se.Krhki klinci da pobede razjarene zivotinjke,no way Pedro.

"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku zavrsice karijeru u nizerazrednom Vratniku"
"Ako sve vidi, što se pravi blesav, što ne otera sva govna u nebesa"
"Sto manje, dijete, znas, to si manje nesretan"
Gale napisao:Mene, u poslednje vreme, spopadaju crne, Kuretovske, prognoze budućnosti naših mladih nada. Sve sam skloniji da mislim da smo mi naše zlatne čipove propustili - onda, kada su Radmanović, Miličić i Raduljica doživeli teške povrede zdravog razuma, a Aleksandrov tešku povredu kolena. Kada se ovom spisku dodaju dubiozni Tepić i Novica na staklenim nogama, postaje jasno da smo u godinama iza nas - recimo od 2008. pa na ovamo - imali vrlo solidan potencijal za dominaciju, mislim veći, nego što ćemo imati u narednih par godina.Samo se ne bih slozio sa boldovanim, jos je rano pricati o fizickom aspektu ovih igraca jer svi oni imaju oko 19 godina i njihove fizikalije posebno igraca na centarskim pozicijama nisu ni blizu onoga sto ce da budu, ja se uvek setim Rebrace kakav je bio, a kakav je kasnije postao, a Bogdan i Dangubic vec mogu da se pohvale istim.
Ova generacija mladih nada - Micić, Miljenović, Bogdanović, Dangubić, Mitrović, Jokić, Milutinov, Šalić - ima mnogo više košarkaškog smisla nego prethodne nade- ali mnogo manje fizikalija, i zbog toga sam prilično pesimističan. Za većinu mislim da će biti OK igrači, ali ni blizu generaciji koja u stilu Atile hunskog sprovodi kaznene ekspedicije po Evropi.
E,sad, druga je stvar što se ni ostatak Evrope ne davi u ogromnoj količini besprekornih talenata. Prosto rečeno, ako mi više nemamo Stojakovića, nemaju ni litvanci Jasikevičijusa ( o Marčulionisu da ne govorim). Ako "berba" ostatka Evrope bude jednako siromašna kao i naša, možda nam ove mlade nade, ovakve kakve su, budu dovoljne za napade na zlato po raznim takmičenjima.
Treba reći da moje prognoze nisu sjajne ni kada je u pitanju Šarić - pa može biti da preterujem...
Say my name...