Teme vezane uz regionalnu ligu
Korisnikov avatar
By MILOS OBILIC
1.Najjaca liga je VTB liga mada oni igraju u dve grupe
2.Druga je Spanska
3.Turska
4.Grcka
5.Italijanska pune dvorane svaki mec
6.Nemacka
7.Smesna jugonostaglicarska liga grobarka srpske kosarke
Korisnikov avatar
By Karaburac
Iskreno rekao bih da Italijani imaju vise ok timova od Grka, mada su Oli i Pao definitivno jaci od svih italijanskih klubova, ipak bih Italijane stavio ispred.
Korisnikov avatar
By ULTRA KOŠARKA
Ne bi rekao da su Njemci jači. Vtb, Ruska zasebno, Španska, Italijanska. Ne ovim redom, ali to je to. Mada sumnjam da su oni Francuzi nešto slabiji od grka pa i aba lige.
Moneymaker napisao:Obiliću,nekada pomislim da tebe samo majka može da voli.I to samo parznikom i kada dođu gosti!
Па ово је лепо рекао. То што они мисле да су нису Срби него неки древни народ је њихов проблем.
Edibledi napisao:
Moneymaker napisao:Obiliću,nekada pomislim da tebe samo majka može da voli.I to samo parznikom i kada dođu gosti!
Па ово је лепо рекао. То што они мисле да су нису Срби него неки древни народ је њихов проблем.
Idemo u off ali se nadam da će mi moderatori oprostiti.Ovo sam napisao nevezano za njegov ovaj konkretni post već zato što je u svakoj čorbi mirođija,ima ga na svim temama,spamuje,provocira i piše nebuloze u većini slučajeva.Napisao 4000 postova a tu nema niti jedan promil smislenih postova.Što se tiče ovoga konkretnog posta,vidi ja sam Srbin i smatram da nema većeg od mene ali poštujem druge i ako neko hoće da se izjašnjava kao Hrvat,Crnogorac.Makedonac njegov izbor i nema potrebe da ga ja učim i ubjeđujem dokle je išlo Dušanovo carstvo,kakao mu se zvao čukun-čukun deda prije nego li je promjenio vjeru.U tome i jeste problem nas Srba što smo zarobljini u prošlosti i tamo još živimo.Takav slučaj je i sa košarkom.I dalje mislimo da smo velesila,da nam država ima 22 miliona i da ćemo da se prošetamo da zlata a zaboravljamo da su u ta zlata utkana i imena oni koji se nisu smatrali Srbima.Ali to je već neka druga tema ;)
Odlicna diskusija momci, samo bih vas zamolio da je preselite na Svastaru. Sigurno ce biti jos forumasa koji ce u pomenutu raspravu tamo da se ukljuce...a i nema smisla spamovati kosarkaske teme nekosarkaskim pricama. Hvala na razumevanju i u zdravlje!
  • 1
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 515
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]