TOKIO, JAVI SE, tvoje ovce ne mogu bez tebe...
"Mozda mislis da su ovi brci nesto najduze na meni ali grdno se varas"
Taktika Brkatog za muvanje prepički

Kure napisao:Стварно каква је ова смрда распад лига, два-три полуозбиљна тима остало боранија тешка... Појести ћу се само још једном да чујем оно "друга најјача лига у Европи"...Ovo je najslabija sezona Aba lige od kako postoji. Sem vas i nas,ostalo go *****. Donekle i Cedevita...ЛОЛЧИНА бре...
Na celom svetu samo Crvena Zvezda!

1 klik više
15000 postova manje
Yopitsch-Kurz napisao:Cvajta je ozbiljna liga...
[highlight=#ffff40]Verujem da je ABA druga najbolja (posle Endesa) liga u celoj Evropi.[/highlight]

I kad ne budes prvi ti...
Kure napisao:Пази, ви још лепо гурате, ми се повремено распаднемо пред екипом која не би добијала ни испред зграде...Mislim da si mogao i Kusa u splavare da stavis. Tako mi deluje
Последњи, можда и кључни, ударац ми је задала Цибона која је добила Олимпију са једним крштеним играчем у најави (Шарић), једним индијанцем (Блесингејм), једним сплаваром (Планина) и два ветерана (Кус и Марин), остало немачи појма и ђеца...
Стварно нисам очекивао да је овако лоше... Да је све нормално са овим тимом не би пола терена прешли.
Квалитет АБА лиге се стварно максимално искварио, контам да је у просеку ту мртва трка са немачком другом...пар тимова искоче, али и ти тимови су сув просек у европским оквирима...остали брукају...
Na celom svetu samo Crvena Zvezda!
Karaburac napisao:Cvrsto verujem da je Jadran medju tri najbolje lige u Evropi a mozda i sire. Svakako nije najbolja liga ali se sa VTB 'kolje' za drugo mesto.I šta ćemo sad?
1 klik više
15000 postova manje
I kad ne budes prvi ti...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]